To je to što me zanima!

Za ženom ubojicom policija traga već petnaest godina

Nepoznata žena ubila je najmanje troje ljudi, a povezana je i s još tri ubojstva. Policija jedino poznaje njen DNK. Serija traje već 15 godina
Vidi originalni članak

Šest ubojstava, dva pokušaja ubojstva, pljačke, krađe i provale u Njemačkoj, Austriji i Francuskoj povezani su s jednom ženom. Policija je na čak 30 mjesta zločina pronašla jedan te isti DNK. Žena je pri pljačkama ubila 1993. i 2001. Provaljivala je u kafiće i kamp kućice u kojima je spavala. Policija sumnja da je riječ o beskućnici. Krala je novac, benzin, čak i jednu gitaru, zbog čega se vjeruje da je ona narkomanka koja se u kriminal upušta kako bi nabavila drogu. U travnju 2007. u njemačkom Heilbronnu upucana je policajka Michele K. (22), a njen kolega Martin A. (25) teško je ranjen. DNK iste žene pronađen je na zadnjem sjedalu policijskog automobila.
- Motivi su potpuno nejasni. Nakon provala i krađa ona ubija policajku. To se nikako ne podudara - kaže Peter Lechner, glasnogovornik heilbronnske policije. Provjerili su 800 policijski evidentiranih žena. Rezultata nije bilo. Prije dva mjeseca ubijena su trojica Gruzijaca. U automobilu osumnjičenog za ta ubojstva policija je pronašla ljuskicu kože misteriozne žene, ali ne mogu povezati ubojstva s pronaskom toga DNK. U 15 godina potrage policija nije mogla odrediti dob, boju očiju, visinu ni težinu doslovno fatalne žene. Lechner je rekao kako su samo sigurni da je riječ o ženskom genetskom materijalu.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • carie 09.04.2008.

    upravo ti nejasni motivi i nepovezanost među žrtvama i otežava ovu istragu na način da je sa nijednom žrtvom ne mogu povezati. Još ako nije registrirana, i sa bilo kakvim dosjeom, DNK ne znači ništa. Ta poremećena narkomanka jednostavno tumara uokolo i preživljava.

  • exit 09.04.2008.

    ma to je Nikita!! :) :) (malo sale-hehehh...).nego,ako je zbilja rijec o beskucnici narkokmanki kako oni misle onda sramota za njh da je ne mogu naci u tih 15god.

Komentiraj...
Vidi sve komentare