To je to što me zanima!

Za Zoranom Mamićem raspisali tjeralicu, nije se javio u zatvor

Milan Pernar se zasad jedini javio na izdržavanje kazne u slučaju Mamić. Osuđen je na tri godine i dva mjeseca zatvora. Vrbanoviću su odredili da se u zatvor mora javiti 26. svibnja
Vidi originalni članak

Zoran Mamić se nije javio na izdržavanje kazne od četiri godine i osam mjeseci zatvora u Odjela za dijagnostiku u Remetincu pa je sad u tijeku raspisivanje Interpolove tjeralice i Europskog uhidbenog naloga, javlja Jutarnji list

Na izdržavanje kazne se javio Milan Pernar, jedini koji se do sada u predmetu Mamić javio na izdržavanje kazne. Pravomoćno je osuđen na tri godine i dva mjeseca zatvora. 

SUD ODLUČIO DRUGAČIJE Zoran Mamić tjera inat, kaznu želi služiti u BiH: 'Ima na to pravo, njihov je državljanin'

Na zagrebački Županijski sud došao je i bivši predsjednik Uprave Dinama Damir Vrbanović. Određeno mu je da se u zatvor u Remetinec mora javiti za 15 dana, 26. svibnja. Vrbanović se na ovu odluku može žaliti, a i podnijeti molbu za odluku. Jutarnji neslužbeno doznaje da će Vrbanović i podnijeti tu molbu. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • watcher012 11.05.2021.

    trash od drzave.. drzavljani BIH mogu glasovat u RH a ne mogu biti uhiceni po nalogu RH?? wtf??? meeeeeeeeee

  • Hiroo_Onoda 11.05.2021.

    Do sada je bio regionalni lopov, a sada je međunarodni. Nema više Dubaja već samo ona selendra. Ne vjerujem da mu je sve jedno.

  • prokurator 11.05.2021.

    bjegovi krimosa ubosnu - još jedna dimenzija sreće koju hrvati sa više putovnica pružaju svojoj matičnoj naciji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare