To je to što me zanima!

'Zabava je završila, neki su se izgalamili, a tamo treba živjeti'

Ekipa je otišla, zabava je završila, neki su se izgalamili, a sada treba tamo nastaviti živjeti, rekao je premijer Milanović za vrijeme posjeta tvrtki Ericsson Nikola Tesla
Vidi originalni članak

Obilazeći tvrtku Ericsson Nikola Tesla premijer Zoran Milanović osvrnuo se na jučerašnji dan obilježavanja pada Vukovara.

- Ekipa je otišla, zabava je završila, neki su se izgalamili, a sada treba tamo nastaviti živjeti - rekao je premijer. 

Na pitanje kako komentira što su se Tomislav Karamarko i još nekolicina izdvojila u Koloni sjećanja te se pridružili 'koloni Stožera', iako su došli zajedno s njima i to na račun poreznih obveznika, rekao je: 

- Ja sam predsjednik Vlade i SDP-a i za to odgovaram. Za ostalo pitajte tu gospodu - rekao je. 

Na pitanje hoće li opet sjesti za stol sa Stožerom za obranu hrvatskog Vukovara rekao je: 

- O tome sam već sve rekao! Vukovarci su još prije pola godine rekli svoje. Većina je izabrala suživot i toleranciju što nije jednostavno u Vukovaru jer Vukovar nije isto što i Samobor. Za to su se ljudi opredijelili, a nekima to očito ne paše - zaključio je Milanović.

Idi na 24sata

Komentari 350

  • leonaleonic 20.11.2013.

    Ne zaboravite podignuti dnevnice !!

  • sonny42 20.11.2013.

    Na veliku žalost premijer je u pravu...ZNA SE da je za nekoga to bila zabava..huškačka zabava..I sada zaista tamo treba živjeti.Maske su pale..svijetla pozornice su ugašena..sada predstoji stvarni život..on je temo težak..PRETEŽAK..To je Zbilja i stvarnost napaćenog grada..i SVIH njegovih žitelja..

  • arčibald 20.11.2013.

    Svi vi dođete jednom godišnje u Vukovar i pravite zavadnju i sprdačinu od napaćenog grada, pustite ljude da žive u miru jer će te opet Srbe kriviti za nešto što nisu krivi, Srbin nije uzeo čekić i razbijao zgradu koja je obnovljena tuđim novcem.....

Komentiraj...
Vidi sve komentare