To je to što me zanima!

Zabili se gliserom u trajekt na Braču, prevezli ih u bolnicu

Pripiti mladići glisirali su po luci u Sumartinu i udarili u prednji dio trajekta Pelješčanke koja vozi između Sumartina i Makarske. Prevezli su ih u Split
Vidi originalni članak

Pripiti mladići (18, 25) stradali su gliserom u subotu oko 21 sat u Sumartinu na Braču. Glisirali su po luci i udarili u prednji dio trajekta Pelješčanke koja vozi između Sumartina i Makarske. Prevezeni su helikopterom u KBC Split, a težina ozljeda još nije poznata. Srećom, nisu životno ugroženi. U tijeku je utvrđivanje okolnosti ove pomorske nesreće. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • 15.09.2014.

    Što radi lučka kapetanija, policija, obalna straža? Nema ih kad ih treba, a kad ih ne treba zajeb...ju te za neku sitnicu.

  • IvoDorotic_1 14.09.2014.

    Oni su tav put od Makarske do Sumartina provocirali posadu trajekta, koju su tri puta u krugu zaobišli, a onda otišli u Radonju odkle su punim gasom i bez promišljanja uletili pod pramac trajekta, a na putusu za dlaku izbijegli dvije brodice čiji vlasnici su hvatali ribu. U gliseru su bila dvojica jedan 20, a drugi 24 godine stari, prije toga su trećeg prijatelja ostavili u Makarskoj i nakon toga je zapoćeo "Ruski rulet"

  • little John 14.09.2014.

    okretali se pod ručnom

Komentiraj...
Vidi sve komentare