To je to što me zanima!

Udarili u stijenu, auta 'nema': Putnik poginuo, vozač u bolnici

Vozač automobila je išao iz smjera Ponte Portona prema Buzetu. Zbog neprilagođene brzine je u nepreglednom zavoju izgubio nadzor nad vozilom i udario u smjerokazni stupić, prometni znak, a potom i u stijenu
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u četvrtak oko 22.20 sati na cesti od Sovinjaka prema Buzetu, smrtno je stradao 56-godišnji putnik iz automobila, a 25-godišnji vozač je s teškim ozljedama prevezen u riječku bolnicu.

Vozač Citroen Saxa riječkih registracijskih oznaka vozio je iz smjera Ponte Portona prema Buzetu. Zbog neprilagođene brzine je u nepreglednom zavoju izgubio nadzor nad vozilom i udario u smjerokazni stupić, prometni znak, a potom i u stijenu. 

O silini udara najbolje govore fotografije, prednja polovica Saxa je potpuno smrskana.

Buzetska policija je za sav promet zatvorila cestu, a promet se odvijao okolnim pravcima zbog očevida koji je trajao do 4 sata ujutro.

Tijelo preminulog je po nalogu nadležnog državnog odvjetnika prevezeno na Odjel patologije OB Pula na obdukciju, a protiv vozača se podnosi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • mily 07.12.2018.

    po onim đirima voziti brzo, možeš samo ovakvo nešto očekivati

  • ludak iz Kutine 07.12.2018.

    Sućut obitelji

  • 07.12.2018.

    Poznati đir, - ki ga ne zna -se taka.

Komentiraj...
Vidi sve komentare