To je to što me zanima!

Zabio se u betonsku ogradu i stup: Preminuo i drugi mladić

Vozač je neposredno poslije nesreće preminuo, a godinu dana mlađi suvozač je preminuo u četvrtak. Putnica (21) je zadržana u bolnici s teškim ozljedama, ali nije u životno ugrožena
Vidi originalni članak

Jutros je u bjelovarskoj Općoj bolnici preminuo 22-godišnji mladić koji je teško stradao u subotnjoj prometnoj nesreći.
On je druga žrtva nesreće u Bjelovaru u Ulici Petra Biskupa, kada je oko 6 sati u jutro 23-godišnji vozač izgubio nadzor nad Renault Meganeom te udario u betonsku ogradu i potom udario u stup javne rasvjete gdje se zaustavio na lijevom boku.

TRAGEDIJA U BJELOVARU Sletio autom s ceste pa udario u ogradu i stup: Mladić poginuo

Vozač je neposredno poslije nesreće preminuo, a godinu dana mlađi suvozač je preminuo u četvrtak. Putnica (21) je zadržana u bolnici s teškim ozljedama, ali nije u životno ugrožena.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • Prebegk 27.12.2018.

    Nikad neće nestati budale koje ostavljaju ovakve komentare. Nedaj Bože da se nekome ovakvo nešto dogodi, bili oni pijani, nadrogirani ili trijezni i zavezani i dalje su nečija djeca, braća i sestre. Bolu koju obitelj prolazi u ovakvim trenutcima neće olakšati ovakvi jadni komentari. Ljud saberite se malo, u što se pretvarate? Životinje imaju više suosjećanja od pojedinih budala na ovim portalima.

  • vivalavida 27.12.2018.

    Pokoj ti vječni 🙏 nadali smo se svi da ćeš se izvući i molili smo se za tebe. Nadam se da će tvoja obitelj naći način da prebrode ovu bol i tragediju 😕

  • Crikvenic 27.12.2018.

    I onda govore da su stariji vozaći najveći uzročnici prometnih nesreča, a pogledajte svaki dan i sve više mladih koji su krivci za nesreće u prometu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare