To je to što me zanima!

Zabio se u ogradu pa prevrnuo: Vozača izvlačili iz gorućeg auta

Prema izjava očevidaca, vozač Peugeota preticao je nekoliko automobila, a onda se zaletio u Golf u kojem je vozačica skretala u svoje dvorište. Ona nije ozlijeđena, a vozač i putnica drugog auta su u bolnici
Vidi originalni članak

Teška prometna nesreća dogodila se u popodnevnim satima u Kunovec Bregu, nedaleko od Koprivnice. Osobni automobil zabio se u ogradu i preokrenuo, a kako javlja ePodravina, na mjestu nesreće bili su i vatrogasci koji su gasili vatru na automobilu. 

Prema izjava očevidaca, vozač Peugeota preticao je nekoliko automobila, a onda se zaletio u Golf u kojem je vozačica skretala u svoje dvorište. 

- Dala sam žmigavac puno prije nego sam trebala skrenuti jer znam da ovdje svi divljaju na cesti. Vozila sam polako i počela skretati i odjednom je doletio Peugeot i zaletio se u mene. U šoku sam - izjavila je Anica Lamešić, vozačica Golfa koji se okrenuo na cesti i ispao mu branik. Srećom, nije ozlijeđena. 

NESREĆA KOD NOVE GRADIŠKE Motociklist (84) sletio s ceste u putni kanal i zabio se u most

Od siline udarca Peugeot je sletio s ceste i prevrnut se zaustavio na ogradi, a potom se i zapalio. U njemu je bilo dvoje ljudi koje su vatrogasci i mještani vadili, a prevezeni su u bolnicu. 

Prema neslužbenim informacijama, riječ je o bračnom paru u pedesetim godinama, a ozlijede su teže. 

NESREĆA KOD PLETERNICE Motocikl je planuo i izgorio, vozača su prevezli u bolnicu

Detalji će biti poznati nakon očevida koji je u tijeku. Promet se odvija jednim prometnim trakom naizmjeničnim propuštanjem vozila. 

Idi na 24sata

Komentari 120

  • marko11011 14.05.2018.

    Izgleda kao isprekidana crta. Ne ide radnja preko radnje. Ukoliko je pezo poceo pretjecanje, golf ne skrece. Tu je nekako prvi sat autoskole. Vozač ce dobiti kaznu za pretjecanje kolone i eventualno brzinu, a vozačica za izazivanje prometne nesreće

  • Saguaro 14.05.2018.

    kamikaze

  • be yourself 14.05.2018.

    Kako je letio, dobro je sletio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare