To je to što me zanima!

Zablistajte na plaži: Savjeti uz koje ćete se riješiti celulita

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
U tiskanom izdanju 24sata u četvrtak donosimo savjete uz koje ćete zablistati na plaži, a u prilogu Panorama čitajte ispovijest kninske gradonačelnice Josipe Rimac
Vidi originalni članak

Celulit se nakuplja u dijelovima tijela u kojima je cirkulacija slaba, a najviše na području bedara, stražnjice i trbuha formirajući jastučiće koji poprimaju izgled narančine kore. Kombincija kardiotreninga i vježbi snage najbolja je metoda za uklanjanje celulita...

>>> U tiskanom izdanju 24sata u četvrtak donosimo savjete i trikove uz koje ćete zablistati na plaži.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Također, psiholozi i televizijski producenti otkrivaju zašto se natjecatelji prijavljuju u celebrity showove te zbog čega pobjednici nisu postali zvijezde.

Osim toga, u prilogu Panorama kninska gradonačelnica Josipa Rimac govori o sukobu s Jadrankom Kosor, priča o ljubavi i braku te otkriva zašto je tek sada izašla iz mladeži stranke.

24sata

Idi na 24sata

Komentari 77

  • Amazonka_1 07.05.2015.

    opet ce mi celulit blistati na plazi hehehe....

  • Moslavka 07.05.2015.

    Meni je 59 i nemam celulita ni strija, a da i imam koga briga. Nemozemo uvijek ostati mladi, utegnuti i krasni. Jos uvijek dobijem komplimente da mi je straznjica dobra, moram govoriti u rukavicama. Ja pogledam u spigl i vidim kaj? Nikaj posebno. Trebamo uzivati u zivotu a za celulit i strije je sve placeno, nemamo na to kredit.

  • 06.05.2015.

    Prije i lakse cu se rjesit kredita u CHF nego celulita

Komentiraj...
Vidi sve komentare