To je to što me zanima!

Zaboravili studenta u pritvoru, pio je vlastiti urin da preživi

Policija je mladića uhitila tijekom racije, a nakon ispitivanja su ga odveli u pritvor, iako nije bio kriv. Ostavili su ga ondje pet dana te je bio bez hrane i vode
Vidi originalni članak

Studenta iz San Diega Daniela Chonga (23) policija je privela 21. travnja tijekom racije, a nakon ispitivanja su ga odveli u pritvor. Ondje je pet dana bio bez wc-a te bez hrane i vode, jer su ga policajci "zaboravili", javlja CBS. Mladiću se u srijedu policija ispričala zbog stravične pogreške. 

Policija je izvijestila i kako mladić nikada nije bio službeno uhićen, jer kod njega nisu pronašli drogu, a u pritvoru je bio sve dok ostatak privedenih nisu ispitali. Ostavili su ga u maloj ćeliji širokoj 1,6 m i visokoj 2,3 m, u kojoj nije mogao ni raširiti ruke do kraja. 

- Nisam imao hrane ni vode. Morao sam piti vlastiti urin kako bih preživio - ispričao je mladić. Dodaje kako je cijelo vrijeme vikao nadajući se da će ga netko čuti. Osim toga, kaže da je trećega dana u ćeliji počeo i halucinirati. Između ostalog je razbio i svoje naočale te je pojeo nekoliko krhotina.

Daniela su pronašli nakon pet dana te su ga odmah prevezli u bolnicu zbog dehidracije i grčeva. Policija je izvijestila kako će pokrenuti istragu da utvrde tko je kriv za pogrešku zbog koje je mladić umalo preminuo.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • jabuka5 06.05.2012.

    jadni dečko ,ovo je strašno ,,,kako nisu brinuli roditelji ,,,gdje je njihov sin ,,i da ga nitko nije čuo ,,kad je jadničak vikao ,,,strašno ,,jadan mali ,,,,želim ti da se brzo oporaviš

  • sharky218 04.05.2012.

    danas je svatko policajac ! :D

  • johntaylor 04.05.2012.

    fasisti

Komentiraj...
Vidi sve komentare