To je to što me zanima!

Zaboravio ključeve pa se htio niz uže spustiti do svog stana

Nesretni Ekvadorac (52) koji je živio u španjolskom Alicenteu poginuo je dok je preko krova zgrade pokušavao ući u stan. Navodno je u njemu zaboravio ključeve
Vidi originalni članak

Nesretni Ekvadorac (52) koji je živio u španjolskom Alicenteu poginuo je dok je preko krova zgrade pokušavao ući u stan.

Muškarac je navodno, piše Daily Mail, zaboravio ključeve u stanu. 

Uz pomoć susjeda svezao je za krov konop i preko njega se odlučio spustiti do stana. Muškarac se najprije spustio do ruba jednog prozora, a potom je preko njega skočio na balkon. Nastavio se dalje spuštati niz konop. Iako se činilo da bio mogao uspjeti u svom pothvatu, u jednom trenutku je izgubio kontrolu. Nogama nije mogao uhvatiti uže, a potom se s velike visine strovalio na pločnik.

Šokantan video snimio je netko iz susjedne zgrade i objavio na LiveLeaku. Komentatori na internetu nisu imali razumijevanja za tragičnog preminulog muškarca. Većina je složna da bi mu se posthumno trebala dodijeliti nagrada za "najgluplji potez".

- Fascinantno je da je netko bio toliko glup da napravi ovo, i još je pritom uspio naći nekog tko će mu u tome pomoći. Zbilja su se savršeno našli - napisao je jedan od komentatora.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • srce_vatreno 19.02.2016.

    Ovaj video nema veze sa člankom, hahahahah ova izgleda ko da mu skračuju muke :D

  • Anitram 30.01.2016.

    Kakav je pa ovo video? jel to ima veze s člankom uopće?

  • x00x 30.01.2016.

    popust na kolicinu

Komentiraj...
Vidi sve komentare