To je to što me zanima!

Zabrana rada nedjeljom: Oružje za mobilizaciju, a parazitira na stereotipu potlačene blagajnice

Koliko smo puta pomislili na konobare koji padaju s nogu ili kuhare koji provode sate u uparenoj kuhinji kad smo sjeli na nedjeljni ručak? Je li nas takvo razmišljanje ikad spriječilo da se nedjeljom zaputimo u restoran?
Vidi originalni članak

Točno godinu dana nakon parlamentarnih izbora, zabrana rada nedjeljom opet je aktualizirana u predizborne svrhe, vjerojatno zato što vladajući računaju na to da glasači imaju pamćenje zlatne ribice.

Ovaj sadržaj dostupan je samo 24sata PLUS+ korisnicima na portalu

Neometano uživanje u 24sata sadržaju i brojne pogodnosti dostupne su na originalnom članku.
Idi na 24sata

Komentari 98

  • 11.05.2021.

    Ajme meni jadna ta nedjelja.Ni ona više u ovoj truloj zemlji nije sveta.Sve što HDZovci taknu pretvori se u pepeo i prah.Toliko licemjerstva i lažnih pobuda se krije u toj zabrani rada nedjeljom.Nit im je stalo do Boga a kamoli do šljakera.

  • IvanDakovic_1 11.05.2021.

    Pa u SFRJ trgovine nisu radile od 3 sata subotom do ponedjeljka osim dežurnih trgovina po kvartovima ,kolodvori ,Podhodnik ali jbg onda je još bog hodao zemljom

  • Winston Churchill 11.05.2021.

    U većini Njemačkih gradova ja neradna ,zašto ne može u nas?? Bune se baš ti Njemački trgovački lanci najviše!! Prijete da će se povuci sa našeg tržišta!.. i ?? U čemu je tu problem, samo neka izvole!! Više mijesta za naše proizvode,GPO-e, itd...

Komentiraj...
Vidi sve komentare