To je to što me zanima!

Zabranili seks u braku prvim robijaškim gay partnerima...

Robijaši Erik Rubinić i Mate Njegovan vjenčali su se krajem rujna u matičnom uredu u Gospiću. No nakon vjenčanja su ih premjestili u druge kaznionice
Vidi originalni članak

Robijaši Erik Rubinić i Mate Njegovan vjenčali su se krajem rujna u matičnom uredu u Gospiću. Za prvu bračnu noć pripremili su im zajedničku spavaonicu u gospićkom zatvoru. No kako neslužbeno doznajemo, mladenci su uskraćeni za druženje u zajedničkoj postelji.
Supružnike su nakon sklapanja partnerstva
razdvojili u različite odjele zatvora, a nakon tjedan dana preselili su ih i u druge kaznionice. Njegovan je završio u kaznionici u Požegi, a Rubinić u Remetincu. Robijaši su se upoznali još u zatvoru u Lepoglavi, no Rubinić je prije Njegovana navodno bio u vezi s drugim robijašem. Rubinić i Njegovan vezu su započeli nakon zajedničkog premještaja u gospićki zatvor.

Veza je dobila državno priznanje nakon što su zatvorenike u lisičinama i u pratnji pravosudnih policajaca te dva kuma iz istog zatvora dovezli na stražnji ulaz matičnog ureda. Po izlasku iz zgrade nisu razgovarali s novinarima jer im je zabranjeno istupanje u medijima. Na pitanje jesu li sretni, samo su dali do znanja da jesu. Erik Rubinić, zatvorski zavodnik koji je navodno često mijenjao partnere i koji je omiljen među gay, ali i hetero populacijom u zatvoru, osuđen je na 14 godina zbog ubojstva partnera. Suđenje Njegovanu odvijalo se iza zatvorenih vrata zbog prirode kaznenog djela. Ravnatelj zatvora u Gospiću rekao nam je kako ne može komentirati slučaj te nas je uputio na Ministarstvo pravosuđa. Oni nam nisu odgovorili na upit.

Idi na 24sata

Komentari 198

  • tamburash 15.10.2016.

    Brate mili, koliko minusa.. pa i tu sve vrvi od pedera :)

  • IvicaPiknjač 15.10.2016.

    ak je to prirodno nek si naprave dijete a ne da imaju prednost ko peder ELTON da imajun prednost pri prisvajanju djece

  • _l_ 15.10.2016.

    ..."stražnji" ulaz matičnog ureda... u prijevodu to znači....??

Komentiraj...
Vidi sve komentare