To je to što me zanima!

Zabundajte se! Novogodišnja noć bit će ledena, stiže i snijeg

Što se tiče novogodišnje noći, toplo se obucite planirate li slaviti na otvorenom. Noć bi mogla biti poprilično hladna s temperaturama sličnima jutrošnjim...
Vidi originalni članak

Posljednji dan 2016. godine Hrvatska se probudila smrznuta. Temperature su se spustila čak do minus 12 stupnjeva u Bednji i Otočcu, a tek stupanj toplije bilo je u Gospići i na Plitvicama.

Hladno je i u Zagrebu i središnjoj Hrvatskoj gdje je izmjereno minus 10 te na istoku gdje je Slavonski Brod mjerio minus 9, Osijek minus 7, a Županja minus 5 stupnjeva.

Nešto toplije je uz obalu gdje su jutarnje temperature u plusu. U Dubrovniku je bilo pet stupnjeva, Zadru i Šibeniku četiri, a na Malom Lošinju čak osam.

Pred nama je uglavnom suh i sunčan dan uz malu i povremeno umjerenu naoblaku. Najviša dnevna temperatura zraka između 1 i 6 u unutrašnjosti te od 9 do 13 Celzijevih stupnjeva na Jadranu, prognozira za subotu Državni hidrometeorološki zavod.

Vjetar u unutrašnjosti većinom slab. Na Jadranu će uz obalu puhati slaba do umjerena bura, prijepodne još ponegdje s jakim udarima, a na otvorenom moru umjeren sjeverozapadnjak. 

Što se tiče novogodišnje noći, toplo se obucite planirate li slaviti na otvorenom. Noć bi mogla biti poprilično hladna s temperaturama sličnima jutrošnjim koje bi se čak i u nekim primorskim gradovima mogle spustiti ispod nule. 

Prvi dan Nove godine donijet će sunčano i hladno vrijeme, a oborine se očekuju od ponedjeljka te posebice u utorak kada bi u nekim kopnenim krajevima moglo biti i snijega. 
 

Idi na 24sata

Komentari 74

  • Stara_1 31.12.2016.

    Sreeetna svima pa i njima!

  • OrcaPerestrojka 31.12.2016.

    Vani da slavim. Ajde molim te.

  • jeboklikere 31.12.2016.

    U toplom domu sa dragom suprugom i kcerkicom od 1.5mj nema zime sigurno,i di ces bolji i ljepsi docek nove godine

Komentiraj...
Vidi sve komentare