To je to što me zanima!

Zabunom zaludila ISIL: Tisuće terorista ponudilo joj je brak

Jennifer Williams prije tri godine prešla je na Islam, no ne podržava ISIL. No, džihadisti su ju krivo shvatili te joj šalju 'fotke' kraj bijesnih auta ne bi li ju zaveli
Vidi originalni članak

Tisuće pripadnika terorističke organizacije ISIL šalju bračne ponude Jennifer Williams.

Platinasta Teksašanka do prije tjedan dana imala je 60 sljedbenika na Twitteru, a sad ih ima više od 6000. Prije tri godine prešla je na islam. Nedavno se pridružila sekularnom pokretu muslimana koji se ispričavaju za sve i svašta. Za to što Pluton više nije planet, za Prvi i Drugi svjetski rat i sl. 

Time ismijavaju zahtjeve konzervativaca da se muslimani ispričavaju i ograđuju od ISIL-a, iako s ISIL-om nemaju baš nikakve veze. I tu se zafrknula. Na Twitteru se “ispričala” zato što je pročitala Kuran i što je u islamu našla vjeru za sebe. Ona je sveučilišna asistentica za istraživanje terorizma. Uz tekst na Twitteru objavila je i fotografiju ISIL-ova grafita u Washingtonu.

Preko noći su joj radikali počeli slati bračne ponude uz fotografije na kojima poziraju uz “bijesne” automobile.

Osim stranih žena, ISIL voli i strano oružje. Neovisni analitičari objavili su da posjeduju oružje iz čak 21 zemlje svijeta, pa tako i iz SAD-a, Rusije i Kine.

Idi na 24sata

Komentari 76

  • 07.10.2014.

    Nema kraja zapadnjačkoj obijesti i dokonosti.....od silnog viška vremena i novaca ne znaju više što bi.

  • ciribimba 07.10.2014.

    boli me ku..c za nju

  • tiha voda_492 06.10.2014.

    U bolesnom svijetu zivimo ljudi......

Komentiraj...
Vidi sve komentare