To je to što me zanima!

'Začuo se hitac': Lovac ranjen u natkoljenicu za vrijeme lova

Neslužbeno se doznaje kako nije isključeno ni samoranjavanje, jer su navodno na hlačama vidljivi tragovi baruta, ali to nam nije potvrđeno u policiji...
Vidi originalni članak

Lovac (66) u subotu prijepodne u blizini Đurđevca ranjen je u natkoljenicu desne noge. Trenutačno se oporavlja u bolnici i izvan je životne opasnosti. 

On se nalazio u grupi od četiri lovca kad se začuo čuo hitac. Neslužbeno se doznaje kako nije isključeno ni samoranjavanje, jer su navodno na hlačama vidljivi tragovi baruta, ali to nam nije potvrđeno u policiji.

Lov je bio kako nam je kazao naš izvor prema svim pravilima. Lovnik B.V. je prije odlaska četvoricu lovaca upozorio sa protokolom i nakon toga su se uputili u lov na fazane. 

Navodno su prije nesretnog događaja „upucali“ tri fazana, ali su lov prekinuli i pričekali dolazak policije i Hitne koja je ranjenog lovca prevezla u koprivničku Opću bolnicu gdje su ga operirali.


 

Idi na 24sata

Komentari 26

  • najiram 10 15.01.2018.

    ko se mača lača i od mača pogiba...valjda ga upucao fazan u samoobrani...jer ta socijalburžuazije neide u lov radi potrebe več radi objesti...važno im je ubiti....

  • Apsurdistan_Kan 15.01.2018.

    Bilo bi malo cudno da je lovac ranjen a hitac se nije cuo 😊

  • Nitko&Ništa 15.01.2018.

    Koliko samo lovačkih pasa izgine u lovu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare