To je to što me zanima!

Zadar: Kujica je uginula od premlaćivanja, vlasnik sad maltretira i njezine štence?!

Amari je kujica stara tri mjeseca koja je, sumnja se, umrla od posljedica premlaćivanja, izgladnjelosti i epileptičnih napadaja te parazita. Navodno je za sve kriv njezin vlasnik. U azilu tvrde da zlostavlja i štence
Vidi originalni članak

Zakopila si oči zauvijek i otišla tamo gdje ne boli.  Umrla si u našem krilu voljena, srce ti je stalo kucati i pustila si zadnju suzu.  Tu suzu nikad nećemo zaboraviti. Znam da si morala ići, previše je boljelo. Amari, volimo te - stoji na stranicama Zadarskog azila od srijede.

Amari je kujica stara tri mjeseca koja je, sumnja se, umrla od posljedica premlaćivanja, izgladnjelosti i epileptičnih napadaja te parazita.

Navodno je za sve kriv njezin vlasnik, a u azilu tvrde da u tom leglu kod istog vlasnika ima još sedam štenaca koje se također maltretira.

Volonterke azila nisu se javile na naše traženje niti su, kako neslužbeno saznajemo, mučenje životinja prijavile policiji.

 

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Shiva55 05.03.2021.

    Šta reći,osim poželjeti da i taj entitet baš isto tako sve prođe i tako završi....

  • 05.03.2021.

    Doživotni zatvor za ovog sadista i zbrinuti nesretne štence ;(

  • kaisersosse 05.03.2021.

    što čekate,hitno treba mijenjati zakon,gdje bi se takve monstrume zatvorilo u psihijatrijske ustanove do potpune rehabilitacije i uz oduzimanje njihove imovine,a onda bi vidjeli kako bi se stvari brzo promijenile po takvim i slično takvim pitanjima.Problem je riješiv,adresa je Vlada RH i Hrvatski sabor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare