To je to što me zanima!

Zadar: Otac na krevetu u sobi pronašao mrtvog sina

Otac ga ja našao na krevetu u sobi. Mislio je kako spava, te ga je pokušao probuditi. Muškarac nije davao nikakve znakove života. Došla je i Hitna
Vidi originalni članak

Muškarac je u srijedu poslijepodne nazvao zadarsku policiju i javio im kako mu je preminuo sin (32). Otac ga ja našao na krevetu u sobi. Mislio je kako spava, te ga je pokušao probuditi. Muškarac nije davao nikakve znakove života, pa je otac pozvao Hitnu, a s njima je stigao i mrtvozornik. Utvrdili su da na tijelu preminulog muškarca nema tragova nasilja. Točan uzrok smrti znati će se nakon obdukcije. U policiji doznajemo kako muškarac nije bio registriran kao ovisnik.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • only I 13.08.2009.

    Jako zalostan i tezak trenutak za roditelje, sahraniti dijete. Moja sucut. Niakd neznas kad ti je kraj, kako ono kaze...........\"\"Zivot kratak, smrt je stalna, ti joj neznas dan ni cas, ako vrijeme gubis sada.................\"\" Upamtite, nemamo mi vremena, vrijeme ima nas.

  • thrys 13.08.2009.

    edinjo, ti se to sprdaš ili ti je mozak zaista sagorio?

  • edinjo 12.08.2009.

    tipično za zadar nisam ni pročita članak do kraja a zaklučija sam da je umra od neke vrste predoziranja sam sam iz zadra i tamo je toga sranja sve više i više i nikad kraja.

Komentiraj...
Vidi sve komentare