To je to što me zanima!

Namjerno izazvao požar u napuštenoj tvrtki u Zadru

Motiv zašto je zapalio prostorije se još uvijek ne zna, ali u trenutku paljenja privedeni je imao skoro dva promila alkohola u krvi
Vidi originalni članak

Policijski službenici Druge policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 48-godišnjim hrvatskim državljaninom, kojeg se sumnjiči za dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom, objavila je zadarska policija.

Naime, sumnjiči ga se da je u srijedu, 26. siječnja 2022. godine oko 18.45 sati u Ulici Ante Starčevića u Zadru ušao u napuštene poslovne prostorije trgovačkog društva gdje je namjerno u jednoj od prostorija izazvao požar uslijed čega su izgorjele odložene stvari i razni otpad. Požar su ugasili vatrogasci, ozlijeđenih osoba nije bilo.

ISTRAGA U TIJEKU Luksuzni Porsche Panamera u Splitu netko namjerno zapalio

Na mjestu događaja izvršen je očevid te je provedeno  kriminalističko istraživanje, nakon čega je protiv osumnjičenika nadležnom državnom odvjetništvu podnesena kaznena prijava zbog dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom.

Također, 48-godišnjak je uz Optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz čl. 11. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira prepraćen na Prekršajni odjel Općinskog suda u Zadar.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare