To je to što me zanima!

Zadar: Snimatelja RTL-a udario u glavu i slomio mu lubanju

Liječnici su na CT-u utvrdili da snimatelj uz prijelom vilice i potres mozga ima i frakturu lubanje. Njega je u navečer šakom u glavu udario muškarac kojeg traže
Vidi originalni članak

Prijelom vilice, frakturu lubanje i potres mozga zadobio je Marko L. (28), snimatelj RTL televizije nakon što ga je navijač udario šakom u glavu. On se u nedjelju navečer sa suprugom i prijateljima vraćao s koncerta UB40 kojeg je snimao. Žene iz društva hodale su ispred i grupa navijača koji su se nakon utakmice Zadar-Hajduk sa Stanova spustili u grad dobacivala im je vulgarne rečenice. Snimatelj je rekao da prestanu i jedan od njih ga je udario šakom u glavu. Ovaj je pao na pod.

Nakon šoka od napada otišao je kući bez posjeta doktoru. Probudio se s glavoboljom i mučninom. Liječnici u zadarskoj bolnici utvrdili su da ima prijelom vilice i potres mozga i zadržali su ga na liječenju. Natekla mu je lijeva strana glave i naknadno su na CT-u utvrdili da ima frakturu lubanje i unutarnje krvarenje. Liječnici su mu tada inducirali komu kako bi mirovao i što prije se oporavio. Iz kome su ga probudili u utorak ujutro i sad čekaju da vide hoće li mu oteklina splasnuti i hoće li ga moći operirati. Policija traga za "nepoznatim napadačem" koji je navodno navijač Hajduka. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • girica 04.08.2011.

    Grozim se svakog nasilja.... navijačke skupine znaju praviti velike probleme, meni to nema veze sa sportom.... a još manje s volenjem svog kluba.... jer kako god bilo , poslije ispada navijača klub plaća novčane kazne i dobiva opomene! E pa ako je to ljubav prema klubu i sportu, onda bolje da i nema navijače!!! A što se tiče ovoga slučaja šaketanja, grozno ,strašno i za osudu! No, ipak bi postavila jedno pitanje: Zar je moguće, da neki čovjek ako pripada nekoj manjini nije sposoban biti loš ? Oni isto prave gluposti samo štoto se kad dođe do problema brane tako što će odmah istaknuti da je to netrpeljivost prema nekoj manjini, što je vrlo smišljeno. Po toj logici, onda oni mogu raditi što hoće niko im ništa nesmije reći jer su "manjina"!? Zakoni su za seve državljane ove naše zemlje isti . Stoga, bilo bi lijepo od KOZARE i sličnih provokatora da ne koriste "niske udarce", kad dobro zna da da i on ima veća prava ovdje , nego što ih imaju neki drugi u njegovoj zemlji!! . I kao što rekoh , grozim se nasilja.... kako fizičkog tako i verbalnog.... i ono što govorimo zna tuč oooo , i te kako!! Samo malo više tolerancije, i ne čini drugome ono što nebi želio ni sebi !!.

  • golubica1 04.08.2011.

    U nadimku imaš slovo viška,jer šta koza zna,osim vrijeđati drugoga.Čime si ti pridonio da si hrvat ili musliman,cigan možda,obično se takvi najviše bahate svojim hrvatstvom..Ti kao i svi mi imali smo roditelje koje nismo mogli birati..Po tebi znači ako je nac. manjina treba ga premlatiti?ti si bolesna,,i jedino u stadu funkcioniraš.Nemaš osnovne kulture a misliš da si netko..kad si nešto dobro pročitao,otišao u kazalište..ne,ti znaš samo ono što znaš ..udariti šakom u glavu.To si možda baš ti napravio..ili koji toj prijatelj..

  • gongo 03.08.2011.

    Nije li u naslovu članka trebalo pisati : "Snimatelja RTL-a srpske nacionalnosti teško pretukao pijani hrvatski navijač", zar nije ???

Komentiraj...
Vidi sve komentare