To je to što me zanima!

Zadar: Vozač auta udario u kamion, poginuo na mjestu

Kamion i automobil zadarskih registracija su se sudarili u srijedu oko 9.40 sati u Ulici Hrvatskog sabora u Zadru. Vozač automobila je poginuo
Vidi originalni članak

Čula sam jak udarac, pa sam istrčala na cestu. Bijeli auto marke Ford sudario se na križanju s teretnim kamionom. Dotrčala sam i pokušala pomoći jer sam medicinska sestra. Pozvala sam Hitnu i policiju. Savjetovala sam starijoj gospođi i gospodinu u autu da se ne miču dok Hitna ne dođe, rekla nam je čitateljica koja je u srijedu oko 10 sati fotografirala prometnu nesreću na križanju Ulice Hrvatskog sabora u Zadru.
- Ženi je glava krvarila, a muškarac se onesvijestio, pa smo ga pokušale probuditi. Vatrogasci koji su brzo došli izvukli su ženu iz auta, a za muškarca su morali rezati vrata. Hitna ga je probala oživjeti, ali više nije bilo spasa - dodala je čitateljica.
- Bijeli Ford Mondeo vozio je Putom Biliga u Zadru. Na uzbrdici križanja s Ulicom hrvatskog sabora skrenuo je lijevo, prema Boriku. No oduzeo je prednost kamionu marke Man koji je vozio tom ulicom prema veletržnici. Sudarili su se i vozač B.V. (65) Forda je poginuo, a supruga suvozačica D.V. (71) završila je u bolnici. Teško je ozlijeđena, ali je van životne opasnosti. Vozač kamiona A.G. nije ozlijeđen - rekli su nam u Policijskoj upravi zadarskoj.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ciki11 28.10.2009.

    gospon zeljko kamion je udaro u auto a ne u muhu sto mislis kako bi trebao stajati vidis da je samo prikolica pokraj crte prilikom kocenja naglog ona blokira i zanosi je u stranu prema tome ne pricaj gluposti tj ne pisi

  • sladana 28.10.2009.

    Ovo danas je bilo prestrašno...Bila sam prisutna kada se dogodila nesreća...Mislim da bi stvarno trebali poduzeti nešto da se promet na ovome mjestu regulira,jer ako ostane ovako,to križanje će odnijeti još više života....A s tim gore što je nedavno otvoren i dječji vrtić odmah do te kobne ceste...Iskrena sućut obitelji poginuloga.

  • HUMI 28.10.2009.

    Batigol u pravu si.Velika uzbrdica ,ako nema auta livo ima desno ,vozači iza tebe trube iznervirani tolikim čekanjem i čovik pod pritiskom izliće.Sa strane Borika otkud je doša kamion auti stvarno lete..Znam više ljudi koji su tu imali teške nezgode.

Komentiraj...
Vidi sve komentare