To je to što me zanima!

Zadarska županija: Za vikend 44 nesreće, dvoje poginulih...

U subotu navečer u Privlaci je poginuo muškarac (76) na kojega je osobnim vozilom naletio vozač (24). U sudaru dvaju vozila u petak između Gračaca i Udbine poginula je jedna osoba...
Vidi originalni članak

Zadarska policija je izvijestila o 44 prometne nesreće tijekom vikenda na području zadarske županije. Pritom su dvije osobe poginule, a 11 ih je ozlijeđeno. 

U subotu navečer u Privlaci je poginuo muškarac (76) na kojega je, dok je prelazio zebru, osobnim vozilom naletio vozač (24). U sudaru dvaju vozila u petak poslijepodne na Državnoj cesti između Gračaca i Udbine poginula je jedna osoba. 

Iako u policiji navode kako je stanje sigurnosti u prometu zadovoljavajuće, ističu kako je broj prometnih nesreća  u prvih devet dana srpnja ove godine, u odnosu na isto lanjsko razdoblje, porastao za 6,4 posto. I dok prošle godine u tom periodu nije bilo smrtno stradalih, ove godine zabilježena su dva smrtna slučaja.
 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • FTM 10.07.2017.

    Nije problem u starosti voznog parka, stanju prometnica itd., već je očita nesvjesnost o opasnostima u prometu glavni uzrok tragičnim posljedicama. Po ovakvim vrućinama pažnja dodatno popušta i to, nažalost, često završi tragedijom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare