To je to što me zanima!

Zadavili psa, stavili ga u lonac i bacili u rijeku Dravu

Nepoznata osoba zadavila je psa remenom. Potom ga je stavio u lonac i vjerojatno bacio u rijeku, ispričao nam je naš čitatelj iz Varaždina
Vidi originalni članak

Prolazili smo šetalištem kad smo kraj obale Drave ugledali lonac. Približili smo mu se i u njemu ugledali zadavljenog psa. Prizor je bio strašan. Oko vrata jadne životinje bio je omotan kožni remen, prepričao je M.G., koji je s prijateljima u nedjelju na dravskom šetalištu u Varaždinu pronašao strvinu psa mješanca.
Naš čitatelj nazvao je prvo policiju koja ga je uputila na službu 112, kojoj je i prijavio okrutno ubojstvo.
- Pas je očito nekoliko dana plutao rijekom jer se iz lonca širio užasan smrad. Ljudi koji su prolazili zgražali su se nad prizorom koji su ugledali - kaže M.G. Nakon dva sata došao je doktor Davorin Lukman, veterinar koji je uklonio strvinu psa sa šetališta.
- Uginuo je zbog zlostavljanja, odnosno davljenja. Pas je star nekoliko godina i nije čipiran pa se ne može doći do vlasnika koji je na taj način izbjegao kaznu - rekao je Lukman.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • snajps 07.05.2008.

    u varazdinskim vijestima policija tvrdi da nisu zaprimili niti jedan poziv u vezi ovoga. osobno sam bio prsutan kada se 3 puta pozivala policija, 112 sluzba itd.

  • dyana001 06.05.2008.

    zašto izbrisano??? ajd da se ljepše izrazim....smeće

  • dyana001 06.05.2008.

    prokleti bolesni gadovi i obično ljudsko smeće može napraviti takvo nešto.........fuuuuuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare