To je to što me zanima!

Zadrani nedjeljom umjesto u trgovini kupuju u apoteci

Djelatnice kažu kako se mušterije pored lijekova raspituju o klompama i drugim artiklima, a gužva se stvori i oko proizvoda sa žitaricama i hranom
Vidi originalni članak

Nedjeljom nema odmora za ljekarnike u jedinoj dežurnoj ljekarni u Zadarskoj županiji. Dvije gradske ljekarne naizmjence rade svaki drugi vikend, pa su gužve goleme.
- Redovi su kao u supermarketu - našalio se jedan građanin koji je čekao u dugačkom redu za lijek. Djelatnice kažu kako se mušterije pored lijekova raspituju o klompama i drugim artiklima, a nerijetko se gužva stvori i oko proizvoda sa žitaricama i zdravom prehranom.
- Ako već ne mogu u šoping-centre, kronični šopingholičari i u apoteci nađu nešto zanimljivo - komentirao je jedan građanin.
Procjenjuje se da je, zbog zabrane rada nedjeljom, bez honorarnog posla ostalo barem 400 studenata koji su džeparac zarađivali u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • clara 19.01.2009.

    Zašto po gradovima širom Hrvatske \"dežura\" baš Konzum nediljom???????????? Ako mali privatni dućani hoće raditi neka rade...jer što kad dođe sezona onda radnici i obespravljeni moraju raditi. To su gluposti, pa rade i bolnice i apoteke i radi svatko tko želi raditi, a na misu se može ići i popodne...

  • sreca35 19.01.2009.

    Ovo je bolesno sve... nista mi nije jasno. Radnici najprije traze da imaju nedjelju slobodnu, kad je zakon stupio na snagu oni su prvi ustali protiv ?????? A ovi besposlicari koji umjesto da odu u setnju po parkovima , hodaju bezveze po centrima nekupivsi nista.. Zgubidani i bolesnicu .. fuj kazniti sve one koji rade nedjeljom, a oni tko otpusti radnike zbog toga naplatiti ljepo 200.000,00 kuna pa ce on dobro razmisliti sto i kako ce raditi..

  • mrljica 19.01.2009.

    hahaha, taman mi je palo na pamet, sad ce i ljekarne \"malo \" prosirit asortiman.Ionako vec moraju raditi nedjeljom, pa jednim udarcem 2 muhe.U americi npr.sve ljekarne drze svu hranu kao i supermarketi,ali su skuplji i rade i po 24 sata. Jednom se smrkne ,drugom se svane

Komentiraj...
Vidi sve komentare