To je to što me zanima!

Zadržali napadače na mladića, policija čeka nalaze obdukcije

Miroslava Tunjića (17) su navodno napali nakon što su ga u kafiću u Gradištu kod Županje vrijeđali zbog irokez frizure. Na njega je na mračnoj cesti naletio automobil
Vidi originalni članak

Policija još nije odvela dvojicu napadača na Miroslava Tunjića (17) istražnom sucu. Antuna M.(19) i Gorana E.(20) priveli su u nedjelju i odredili zadržavanje od 24 sata. Policija čeka nalaz obdukcije koju će obaviti u ponedjeljak u 10 sati. Tek će se tada znati točne okolnosti Miroslavove smrti i za koje kazneno djelo će teretiti napadače. 

Miroslava su navodno napali nakon što su ga u kafiću u Gradištu kod Županje vrijeđali zbog irokez frizure. Matija Đilanović ispričao je da je vidio napadače kako cipelare mladića te je povikao na njih. Razbježali su se, ali na nesreću, naišao je automobil i pregazio Miroslava koji je preminuo od teških ozljeda u vinkovačkoj bolnici u nedjelju oko 4 sata.

Miroslavovi prijatelji u nedjelju navečer su u parku u Županji gdje su se često družili zapalili svijeće. Od Miroslava se od nedjelje oprostilo gotovo 2000 ljudi i u grupi na Facebooku. Mnogobrojni prijatelji i poznanici ostavljaju poruke ogorčeni zbog napada. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • predragboros 19.11.2010.

    Miri sam bio majstor na praksi i želio bi istaći samo bitno, ato je da dokle god nebudu kazne primjerene učinjenim djelima dešavati će se ovakve ili slične stvari. Državne institucije institucije , počev od zakonodavne vlasti do škola i socijalnih službi koje štite tzv. socijalne slučajeve samo više prave štetu ovome društvu. Zašto mladi koriste alkohol i cigarete ispred srednjih i osnovnih škola iako nemaju 18.ga naši profesori i policija mirno gledaju ine reagiraju na to. Umjesto da kazne i učenike i roditelje, ravnatelje, kafiće oni naplaćuju kazne za neupaljena svijetla, pojas i krivo parkiranje. kada bi se krenilo sa kažnjavanjem djece pa čak se usudim reći i u vrtićima .(naravno sa primjerenim kaznama)da bi djeca shvatila da će biti kažnjena akonaprave nešto što nisu smjela jer ona iskušavaju svijet oko sebe na takav način i ako ne budu kažnjena sutra će vam oduzeti vaše najmilije jer za to neće biti kažnjena, jer su to naučila od malena. žalosno je ito da svaka škola nema stalno zaposlenog psihologa , nego on dolazi svakih 5-10dana, umjesto da sa svakim učenikom popričabarem 2 puta godišnje i neka nauče kakva je razlika izmđe simpatije sažaljenja i empatije jer u protivnom za 5-10 godina će na nastavi morati biti prisutni zaštitari. Djeca tome nisu kriva nego mi odrasli jer ih nismo naučili da za određene pogreške slijedi kazna. smatram da je bolje kazniti jedno djete za primjer drugima nego prijeći preko toga samo ovlaš, a onda dobijete još 10 takvih jer ni oni neće biti kažnjeni. Ako je to moje dijete neka bude za primjer svima da se tako što ne ponovi. Šiba je iz raja izašla!

  • ŽutKao Limun 15.11.2010.

    pa nije on zivotinja da ga se zgazio...... Več ako ste išli tako što pisati onda ste barem trebali napisao Naletio auto na pretučenog decka i udario ga,mislim da je to vec ispravnije jer ovakvo ste povrijedili dosta prijatelja od Miroslava i vozaca I.S ....

  • KatarinaŠibalić 15.11.2010.

    i dalje naše sudstvo šuti i grije svoju stolicu dok se maldi ubijaju....

Komentiraj...
Vidi sve komentare