To je to što me zanima!

Zagorec za News: Ako me izruče, mrtav sam čovjek

Zagorec je u intervjuu za austrijski tjednik News predsjednika Mesića označio kao svog najvećeg protivnika koji mu iz osobnih razloga želi naštetiti
Vidi originalni članak

Stjepan Mesić 1993. pokušao je organizirati državni udar protiv predsjednika Franje Tuđmana, a ja sam bio najodgovorniji za neuspjeh puča, ustvrdio je Vladimir Zagorec dodavši da o tome postoje dokumenti.
- On želi bezuvjetno doći do dokumenata iz Tuđmanove ere, uvjeren da ih ja imam - rekao je Zagorec tvrdeći da upravo zato Mesić želi njegovo izručenje Hrvatskoj kako bi se u zatvoru psihički i fizički uništio. Zagorec je ponovio svoje bojazni da će ga u Hrvatskoj ubiti, a dodao je da čak zna tko bi ga trebao likvidirati kad stigne u istražni pritvor zagrebačkog Remetinca. S novinarom Newsa razgovarao je i o austrijskim tvrtkama od kojih je, među ostalima, Hrvatska tijekom rata kupovala oružje i streljivo, no nije govorio o detaljima. Rekao je da se Hrvatska, usprkos embargu Ujedinjenih naroda, tada morala boriti protiv moćnog neprijatelja.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • Bijela13 11.11.2007.

    Prilika čini lopova...svi smo mi ljudi i za novcem se lako okrenemo...i kako bismo dobili rat da nije bilo švercanja oružja...a to što je netko zaradio koga brige...a pravda će doći na svoje...on će ionako biti izrućen a novinari ovako samo ispunjavaju praszne stranice...zamarajući nas glupostima mislite da netko sada na tome ne bere paru..

  • sinke 10.11.2007.

    Sramoto generalska lopovska predaj se i brani se ko muškarac.

  • kapara 10.11.2007.

    Vjerujem i ja one batine što pripisuje državnom vrhu ali ja mislim drugačije mesić ga hoče zatvoriti a neka gospoda poput sanadera ga nečeju jer bi i oni mogli iza brave. A da je on general neznam čega

Komentiraj...
Vidi sve komentare