To je to što me zanima!

Zagorje: Ranjeni vlasnik tvrtke stabilno, probudio se iz kome

Bivšeg radnika H.O.N.ING-a iz Svetog Križa Začretja, Tihomira V. (53), zagorska je policija u noći na subotu prepratila istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu
Vidi originalni članak

Bivšeg radnika H.O.N.ING-a iz Svetog Križa Začretja, Tihomira V. (53), zagorska je policija u noći na subotu prepratila istražnom sucu Županijskog suda u Zagrebu. Zadržali su ga zbog pokušaja ubojstva direktora tvrtke Miljenka Krznara (46). Unatoč teškim ozljedama, Krznar je sad stabilno. 

- U petak poslijepodne se probudio iz kome i više nije u životnoj opasnosti - doznajemo od Šimuna Babića, odvjetnika H.O.N.ING-a. Tihomir je u njega iz pištolja TT ispucao nekoliko hitaca. Teško ga je ranio u trbuh i natkoljenicu. Već klinički mrtvog prevezli su ga u Opću bolnicu Zabok gdje su mu spasili život. Zrno mu je teško ozlijedilo jetra i crijeva. Još uvijek je na Jedinici intenzivne njege, a već u petak nakon teške operacije razgovarao je sa ženom i sinom koji su ga posjetili. Tihomiru je Krznar dao otkaz još prije dvije godine. Je li to motiv da ga je sad htio ubiti, nije poznato. Radnici kažu da je već nekoliko dana dolazio ispred tvrtke, šetao, ali da s nikim nije pričao. Krznaru prije nije prijetio. 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • isaura 23.05.2011.

    # radnik može trpjeti maltretiranje od strane poslodavca godinama(raditi prekovremene koji nikad nisu plaćeni,blagdane,praznike)i kad nakraju još dobije otkaz, a u privatnom životu je ostao bez bližnjih cijeli život bio pošten čovjek i što je time dobio OTKAZ.Nije u redu oduzeti nekome život i suditi ,samo Bog može suditi,ali svi moramo razumjeti tog čovjeka ,a najviše osoba u koju je pucano treba razmisliti o svojim dosadašnjim postupcima i odnosu prema ljudima da radnici nisu smeće koje se šutira,a svi dobro znamo direktore. ... prikaži sve

  • biko1 22.05.2011.

    Vidla žaba da konja potkivaju, pa digla nogu. Kak bi to izgledalo da svaki tiskar ko Krznar hoće svoju firmu, negdo mora i pošteno delati. Živiš ko kauboj, tak i projdeš.

  • pjaser 232 22.05.2011.

    gsxR 1000, ima nešto i u javnom pogovoru, a ne samo u novinskim natpisima, jer zasigurno ovaj jadnik nije bez veze uzeo pucaljku i iz zezancije ga propucao, odluku o takvom činu se ne donosi olako, a tu je razloga bilo, vjeruj bilo je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare