To je to što me zanima!

Zagreb: Bacili suzavac na učenike šestog razreda

Četvero djece bilo je u Klaićevoj bolnici zbog problema s disanjem, ali brzo su puštena kući, kaže ravnatelj Osnovne škole Jure Kaštelana
Vidi originalni članak

Grupa srednjoškolaca u dobi od 16 do 17 godina iz Utrina često sjede s djecom na porti. Obično ne stvaraju velike probleme. Nekad smo znali zvati policiju jer su bučili i ometali nastavu, ali uvijek bi se razbježali prije nego bi policajci stigli, rekao je jutros Juraj Kolak, ravnatelj OŠ Jure Kaštelana, u koju je grupica srednjoškolaca u srijedu poslijepodne bacila suzavac na grupicu učenika šestog razreda. Četiri šestaša Hitna je odvezla u Klaićevu, ali liječnici su ih brzo pustili kućama.
- Roditelji učenika kojima je suzavac ušao u oči još me nisu zvali - ispričao je ravnatelj škole Juraj Kolak i dodao da žali ove mlade delinkvente koji nisu išli u tu osnovnu školu.
- Tinejdžeri se danas slobodnije ponašaju nego prije, a za to su prvenstveno krivi njihovi roditelji koji ne vode računa o njima- zaključio je ravnatelj Kolak.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • anti-gardy 13.12.2007.

    Da, istina je, djecu se više ne smije ni tući a neke treba pošteno izlemati. Ali ja ne vjerujem u to da se djeca obavezno moraju tući. Ja mislim da ih se mora podučavati o nekim moralnim stvarima, pristojnosti i poštivanju drugih tako da im mi sami kao roditelji budemo uzor i ako im pružimo jako puno ljubavi i PAŽNJE.. Mene moji roditelji skoro nikada nisu tukli a pa nisam ispala tako loša a da i ne pričam da nikada nisam bila delikvent. Stvar je samo u roditeljima.

  • Dannyboy 13.12.2007.

    ...sami smo si krivi! Klincima smo dali previše slobode u njihovom izražavanju prema svemu!Koliko me sjećanje služi,prije,ak si nekaj zasral nije bilo strano da budeš povučen za kosu i nalupan po guzici doma a SADA,krivo ga pogledaš pa ti je već socijalna služba na grbači, a kamoli da ga udariš za nešto što je zaslužio,odmah si razapet u novinama.Sad bu se naravno javili i oni koji žive i dalje u nekoj utopiji da bu se samo razgovorom nešto napravilo sa takvom klinčadijom!...dobra stara uvijek pali:batina je izašla iz Raja...

Komentiraj...
Vidi sve komentare