To je to što me zanima!

Zagreb: Djed zračnicom gađao djecu, pogodio je djevojku u potkoljenicu. Priveli su ga

Krim istraga provedena je zbog sumnje na kazneno djelo „Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“, navode iz PUZ-a
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija je po dovršetku istrage nad 70-godišnjakom, osumnjičenim da je pucao zračnicom na skupinu maloljetnika na zagrebačkoj Trešnjevi, muškarca predala pritvorskom nadzorniku, priopćeno je u subotu iz Policijske uprave zagrebačke.

Krim istraga provedena je zbog sumnje na kazneno djelo „Dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom“, navode iz PUZ-a. Sumnja se da je 70-godišnjak u četvrtak, 13. siječnja, oko 18,30 sati u Ulici Josipa Prikrila u zagrebačkom naselju Trešnjevka iz zračne puške cal. 4,5mm ispalio više hitaca prema nekoliko maloljetnih osoba koje su bile u Ulici Franje Fuisa.

Pri tom je jedan naboj pogodio maloljetnicu u potkoljenicu i lakše ju ozlijedio. Nakon kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a posebno izvješće je dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu, priopćila je zagrebačka PU.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • Mudžahedin kurvin sin 16.01.2022.

    Doktor

  • najiram 10 16.01.2022.

    pa valjda  neki  borac  enobea  gađal   opsne  neprijatelje...svi  su  bili  u  crnom  i  čudno  se  ponašali...pa  čova  pomislil  da ga  napadaju  ćetnici  ili  ustaše...

  • Zivjela Cenzura! 15.01.2022.

    Glavno da je država uvela registriranje zračnog oružja. Sad maltretira one koji su ga registrirali svaki put kad netko od onih tko nije napravi neki prekršaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare