To je to što me zanima!

Zagreb: Djevojka skočila s 1. kata zbog loših ocjena?

Policija je potvrdila da se djevojka pokušala ubiti. Hitna ju je teško ozlijeđenu, ali izvan životne opasnosti prevezla u bolnicu Sestara Milosrdnica
Vidi originalni članak

Djevojka je u utorak navečer oko 22 sata skočila s prvoga kata učeničkog doma u Palmotićevoj ulici u Zagrebu. Iz zagrebačke policije u srijedu su ujutro potvrdili kako se djevojka pokušala ubiti skokom s prvog kata zgrade.
- Prijatelji su je vidjeli kako nepomično leži u dvorištu doma. Poznajemo je, zove se Sanja, a među učenicima se priča kako je skočila s prozora na prvom katu jer je već pala jedan razred, a sad će navodno ponovno morati ponavljati isti razred - rekao je naš čitatelj koji je želio ostati anoniman. Dodao je da ide u prvi razred srednje željezničke škole i da ima 17 godina.
Djevojku je Hitna pomoć prevezla u zagrebačku bolnicu Sestara milosrdnica u Vinogradskoj ulici. Nakon pregleda utvrdili su da je izvan životne opasnosti, ali da se teško ozlijedila.
- Sretni smo što je djevojka živa, ali teško mi je vjerovati da bi to učinila zbog ocjena - rekao je ravnatelj škole Ivica Lovrić. Dodao je da je djevojčica iz Koprivnice i potvrdio da je ponavljala razred.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • bajkerica 16.04.2008.

    a jadno da jadnije ne može bit

  • Dživo 16.04.2008.

    Za takav skok:-Čista Petica

  • appice 16.04.2008.

    koji ste vi idioti, tko zna zašto se bacila,btw to je učenićki dom pa ima velike mogućnosti da ju je netko gurunuo...a vi kaj pišete kak je glupa kaj se baca s prvog kata ste još gluplji, ironija vam nije na mjestu, no stoji činjenica da su baš cure sve razmaženije i "buntovnije" pa kad treba past razred ovako postupaju. sve u svemu wtf?

Komentiraj...
Vidi sve komentare