To je to što me zanima!

Zagreb: Dvije prometne nesreće za samo 20 minuta u Nehajskoj

U srijedu od 15.10 do 15.30 sati odvile su se dvije prometne nesreće u Nehajskoj ulici. U jednoj nesreći sudjelovala su dva automobila, a u drugoj vozač mopeda. Policijski očevid u tijeku
Vidi originalni članak

U srijedu oko 15.10 u Nehajskoj ulici, sudarila su se dva automobila. Nitko nije ozlijeđen, nastala je samo materijalna šteta, potvrdili su iz PU zagrebačke.

POGLEDAJTE VIDEO: Uhićenje osječkih dilera 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Samo 20 minuta nakon, sudar s mopedom.

- Nisam vidjela trenutak nesreće, ali vjerojatno je netko izletio. Mislim da nema ozlijeđenih. Aute su maknuli s ceste, a moped ostavili - rekla nam je čitateljica koja je poslala fotografije. 

CRNE BROJKE Od Trogira do Makarske čak 12 umrlih motorista ove godine

- Nesreća se dogodila oko 15.30 na križanju Nehajske i Park Stara Trešnjevka. U sudaru je sudjelovao vozač na mopedu - potvrdili su iz PU zagrebačke. 

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 11.06.2020.

    Motorist koji kao krsi propise pa ljudi vi niste normalni. Ne znate kaj se dogodilo uopce pa naravno da je motorist kriv. E pa zena mi je oduzela prednost sa autom, ko onda tu krsi propise i divlja. Vi svi vozaci uopce ne gledate niti pazite na motocikliste jer vozite auto e pa niste jedini na cesti. Sam Bog da nisam poginuo.

  • najirаm 10_913 10.06.2020.

    Naravno i opet motorist koji divlja i krši propise, samo na slabijem motoru.

Komentiraj...
Vidi sve komentare