To je to što me zanima!

Zagreb: Eksplodirao plin u stanu; ozlijeđeno četvero

U stanu zgrade u ulici Gupčeva Zvijezda 2A oko 19.30 sati je najvjerojatnije eksplodirala plinska boca. Ozlijeđen je vlasnik stana i troje muškaraca
Vidi originalni članak

Eksplodiralo je kao topovska granata. Letjele su rolete, vrata, staklo. Bilo je strašno. Samo me malo okrznulo po ruci, a stakla imam i u džepovima, rekao je vozač taksija Zlatko Bartaković (53) koji je oko 19.30 sati bio ispred zgrade u zagrebačkoj Gupčevoj zvijezdi 2A. U podrumskom stanu najvjerojatnije je eksplodirala plinska boca. Stanar Boris V. teško je ozlijeđen i odmah hospitaliziran. U bolnicu su prevezena i dvojica muškaraca koji su sjedili ispred zgrade na terasi kafića "Zvijezda", dok treći odbio liječničku pomoć. Zbog jake eksplozije popucali su prozori na zgradi te je oštećeno pet parkiranih automobila, od čega dva taksija. Taksist Bartaković imao je sreće što nije bio u automobilu u trenutku eksplozije.
- Da sam bio u autu, vjerojatno bi me staklo ozlijedilo, pun ga je auto - kazao je Bartaković. Staklo te drvo sa roleta i vrata letjelo je 50-tak metara uokolo.
- Gledao sam televiziju kada me je odjednom zasipalo staklo. Nisam se više mogao dignuti. Teška ulazna vrata stana puknula su po sredini i izletjela iz okvira - ispričao stanar iz prizemlja Boris Medaković (68).

Idi na 24sata

Komentari 3

  • axlica 17.08.2008.

    jao još kad razmislim da svako jutro za vrijeme škole onuda prolazim

  • punisher7 17.08.2008.

    zacjelo je bio pedofil 100%

  • cepuljni 16.08.2008.

    majke ti isusove sta je razvalilo sve okolo

Komentiraj...
Vidi sve komentare