To je to što me zanima!

Zagreb: Građani na livadi pronašli eksplozivnu napravu

Policija podsjeća građane na preventivnu kampanju koja se provodi u svrhu sprječavanja zlouporabe oružja, eksplozivnih tvari i drugih ubojitih sredstava
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija u je nedjelju od zabrinutih građana zaprimila  dojavu o eksplozivnoj napravi na livadi u blizini avenije Dubrava. Po dolasku na mjesto događaja, posebno osposobljeni policajci poduzeli su sve mjere kako bi uklonili napravu s livade, izvijestila je PU zagrebačka. 

STRAŠNA TRAGEDIJA Tribunj zavijen u crno: Pregazio mladu djevojku ispred kućnog praga pa kukavički pobjegao

Policija još jednom podsjeća građane na preventivnu kampanju pod imenom 'Manje oružja-manje tragedija'. Provodi se u svrhu sprječavanja zlouporabe oružja, eksplozivnih tvari i drugih ubojitih sredstava, ali i senzibiliziranja javnosti i poticanja građana na dragovoljnu predaju ilegalnog oružja, bez sankcija.

Građanima je ovom akcijom omogućeno da, bez ikakvih sankcija, dragovoljno predaju sve vrste oružja i ubojitih sredstava. Protiv građana koji takvo oružje, streljivo i druga ubojita sredstva prijave policiji radi predaje, neće se pokretati prekršajni, niti kazneni postupak, podsjećaju.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare