To je to što me zanima!

Zagreb ipak može imati najveći Tuđmanov spomenik u državi

Gradonačelnik Bandić najavljivao je najveći spomenik, a ovim bi on zaista i mogao biti veći od onog u Makarskoj pa bi i Zagrepčani mogli dobiti Tuđmanov kip...
Vidi originalni članak

Zagrebački spomenik Franji Tuđmanu ipak bi mogao nadmašiti onaj u Makarskoj koji je s postoljem visok 4,8 metara. Naime, stručni žiri koji je pripremao natječaj za spomenik koji je raspisan početkom studenog nedavno je izbacio raniju odluku da spomenik na Črnomercu ne smije biti viši od četiri metra. Autor idejnog rješenja za uređenje Trga dr. Franje Tuđmana, arhitekt Nenad Fabijanić, smatra da je riječ o dobroj odluci.

>>>>> Cijeli tekst pročitajte na Vecernji.hr

Idi na 24sata

Komentari 15

  • mudodokolenko 21.12.2015.

    Od završetka rata do danas u Hrvatskoj se prave spomenici i biste našem Vranji a fratrima i ostalim svečenicima crkve.Što se banditos ne pohvali koliko radnih mjesta če biti otvoreno sa tim spomenikom koji če koštati milione kuna a prije dva dana u novinama majka sa malim djetetom skoro u centru grada živi u šupi.Bilo bi vam bolje za te pare napraviti nekoliko stanova za socijalno potrebne ali što ovdje pišem isto bi te stanove dobili bogati i njihovi sinovi.

  • bubasvaba666 21.12.2015.

    Tuđman nije zaslužio spomen biste Hrvatska bih bila i bez njegove politike koja je išla u krivom smjeru.Zato sada Hrvatski radni narod ispašta jer su uistinu postali stoka sitnog zuba.

  • stari mudrac 21.12.2015.

    problem kod visokih spomenika je taj što su dugački kad ih polegneš. ono, za transport, kad dojade.

Komentiraj...
Vidi sve komentare