To je to što me zanima!

Zagreb: Lupila ga je 12-ica dok je prelazio Maksimirsku cestu

Iz još nepoznatog razloga zakoračio je na cestu kad je nailazio tramvaj broj 12. Vozač ZET-a nije uspio na vrijeme zakočiti pa ga je zahvatio prednjim krajem
Vidi originalni članak

Nepoznati Zagrepčanin imao je u srijedu jako puno sreće jer je u nesreći s tramvajem samo lakše ozlijeđen. Nešto poslije 13 sati prelazio je Maksimirsku cestu kod broja 12. Iz još nepoznatog razloga zakoračio je na cestu kad je nailazio tramvaj broj 12. Vozač ZET-a nije uspio na vrijeme zakočiti pa ga je zahvatio prednjim krajem. Okupljeni svjedoci odmah su dotrčali do pješaka i pokušali mu pomoći. Zvali su Hitnu pomoć, koja ga je prevezla do Kliničke bolnice Dubrava. Ondje su ga zadržali na pregledu i potražili moguća unutarnja krvarenja. Zastoj je potrajao svega 40 minuta.     

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Branko60 15.09.2017.

    Imao je sreću zbog broja 12,,,kod kućnog br.12 jer da ga je kod kućnog broja 13 udarila 13 - naestica posljedice bi bile fatalne,zajamćeno

  • cashek10 14.09.2017.

    u zagrebu najgori promet u hrvatskoj, fuj grad. otisao do zagreba prije pola godine, prvo mi starica se baci pdo auto a imam brzinu oko 60 bez da je zebra ili ista, i jos je pogledala a ja 10 metara udaljen i jednostavno she went for it.. glupača,,, nekoliko kilometara dalje... prekoputa vozi pijanac bicikla i flasa u lampi i ide preko ceste biciklom i samo ga gledam i mislim si pa neces valjda tako i ispred mene, naravno samo sljas ispred mene boli ga k za zivot, a ja da ga trensenm lezao bi 2 godine kak imamo sudstvo veze policije i sve u ruznoj nasoj, a za skretanja i prestrojevanja bez zmigavaca da uopce ne govorim, tak da ako moram kam dole na more ili kaj zagreb prije zaobici u sto vecem luku jer je grad pun neandertalnih vozača i sudjelovnika u prometu kako pješke tako na 2 gume.

  • charles_bronson 14.09.2017.

    Ti vozaci tramvaja svakako voze, nebi taj malo prikocio kad vidi da netko prelazi cestu ili barem pozvonio: cin, cin! Sta ima veze ako u tramvaju svi popadaju dok netko pretrcava cestu, pa valjda ima razloga: brze deda-zivot je kratak!

Komentiraj...
Vidi sve komentare