To je to što me zanima!

Zagreb: Muškarac mlatio 11-godišnjaka kraj vrtića

U nevinom naguravanju dječaka, Bojan P. (38) je uvidio "veliku" opasnost za svog sina. "Napadača" je tukao dok ga susjedi nisu zaustavili
Vidi originalni članak

Dežurni istražni sudac pustio je na slobodu Bojana P. (38). Policija ga je uhitila jer je izudarao 11-godišnje dijete! Nasilju su svjedočila i druga djeca, a pomahnitali je muškarac prestao s maltretiranjem i udaranjem djeteta tek kad su stanari okolnih zgrada s balkona počeli vrištati. Osumnjičenik za kazneno djelo nanošenja tjelesnih ozljeda i nasilničkog ponašanja "branio" je svoje dijete. Kako doznajemo u policiji, u četvrtak poslijepodne pretučeni se 11-godišnjak igrao sa 10-godišnjim sinom Bojana P. U nevinom naguravanju dvojice dječaka ispred vrtića u Novom Zagrebu, Bojan P. je uvidio "veliku" opasnost za svog sina. Došao je do 11-godišnjaka, uhvatio ga za vrat i bacio na pod. Dijete se sklupčalo i u suzama ispričavalo "brižnome" ocu. No on ga je i dalje rukama i nogama nastavljao udarati i vrijeđati. Tek kad su stanari sa zgrada počeli vikati na njega, prestao je divljati, primio svog sina za ručicu i otišao doma. Pretučeni je dječačić nazvao oca. Na sreću, nije teže ozlijeđen. Liječnici iz Klinike za dječje bolesti u Klaićevoj ulici nakon pregleda su ga pustili kući.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • ja__zg 07.10.2007.

    tog kretena bi trebalo poslati na doživotnu robiju.. mislim, kud ide ova država!možeš tući nekog do mile volje, ubiti nekog i nećeš završiti ni u zatvoru..ma daj! da je to moje dijete ja bi otišla do tog kretena i dobro ga izubijala..pa ne bi to samo tako prošlo, mora se nekaj poduzeti, ak neće policija pa valjda ću ja!!!

  • bigmama3 06.10.2007.

    Bejzbol palicu i udri po njemu dobro tako da više nikad ne tućče svoje a ni tuđe dijete.

  • diki 06.10.2007.

    Ovoga konja treba staviti u štalu na jedno 12 mj. bez uvjeta. Tamo će imati vremena da lupa po k.... koliko ga volja, moždq se tada izdovolji.

Komentiraj...
Vidi sve komentare