To je to što me zanima!

Zagreb: Muškarac se ubio u BMW-u pucnjem u glavu

Zagrebačka policija u četvrtak je ujutro na parkiralištu kod Porezne uprave pronašla truplo mrtvog R. P. (67). Ubio se u svom BMW-u
Vidi originalni članak

Referentica Porezne uprave u Novom Zagrebu je u četvrtak ujutro išla na posao. Na parkiralištu je na stražnjem sjedalu sivog BMW-a vidjela mrtvog muškarca R. P. (67). Pozvala je policiju. Policija je obavila očevid. Potvrdili su da se čovjek ubio pištoljem u glavu između 23 sata u srijedu i 8 sati u četvrtak. BMW je bio njegov. Stanari okolnih zgrada kažu da nisu ništa čuli jer je na tom parkiralištu uvijek buka i često se na njemu okupljaju narkomani. Dodali su da je BMW ondje parkiran već mjesec dana. Policajci su o samoubojstvu obavijestili suprugu R. P.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • prudje 18.06.2009.

    Ma nije to šuker, ne može on stat u vaki bemve, a kolku glavu ima trebo bi si rafal ispucat u vugla. Sorry, žao mi čovjeka, ali nisam mogao odolit i odgovorit Dori.

  • bluesky 18.06.2009.

    eee ,svitu moj, bit će toga sve više kako nam je ekonomija krenila...dugovi,krediti ,gubitci posla pa se ljudi od toga razbole i eto kako se izlaz traži.strava.

  • Marina-- 18.06.2009.

    strasno...valjda je vidio rjesenje u samoubojstvu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare