To je to što me zanima!

Zagreb: Na Kaptolu u domu objesio se svećenik (62)

J. J. (62) imao je psihičkih problema zbog kojih se već duže liječio u psihijatrijskoj bolnici Jankomir. Navodno su ga pustili iz bolnice za vikend
Vidi originalni članak

J. J. (62) u ponedjeljak se oko 15 sati objesio u Svećeničkom domu Sv. Josipa na zagrebačkom Kaptolu. Kako neslužbeno doznajemo, svećenik je imao psihičkih problema zbog kojih se duže vrijeme liječio u psihijatrijskoj bolnici Jankomir. Navodno su ga pustili iz bolnice za vikend, a u ponedjeljak se ponovno trebao vratiti u Jankomir.
- Zbog poštovanja prema svećeniku ne želimo ulaziti u način na koji je preminuo. Njegova smrt sve nas je strašno pogodila - kazala je u utorak glasnogovornica Kaptola Matilda Kolić Stanić. Dodala je da će ga ona pamtiti kao veselog i nasmijanog čovjeka koji je uvijek bio vrlo srdačan i susretljiv. J. J. je rođen u Goričanu, a zaredio se u studenom 1971. godine. Bio je predstojnik Katahetskog ureda Zagrebačke nadbiskupije, Ureda zagrebačke nadbiskupije za župnu katehezu. Od studenog prošle godine bio je župnik župe Sv. Petra apostola u Zagrebu.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • BravoHGT 21.01.2009.

    pop se ubio *** Izbrisano zbog nepoštivanja pravila *** Admin e tirchio

  • BravoHGT 21.01.2009.

    Jedan Pop manje Idemo Dalje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • iana 20.01.2009.

    Ribice bi li to napisala da se ubio profesor? Jer koliko mi je poznato iz te struke je isto bilo pojedinaca koji su bii na taj tvoj način bolesni. Za sada je samo jednom svećeniku u HR dokazana ta bolest. Može se dogoditi u svim strukama... A ti bi li ovako komentirala da se ubio tvoj otac? Tvoj brat? Tvoj sin? SRAM TE BILO, ni smrt ni tragedija ti nisu svete. TO GOVORI O TEBI! Čitavu struku i žrtvu ni sama nisi svjesna koliku, svih ljudi tog poziva izjednačavaš sa par bolesnika. A što bi bilo ta se tebe izjednači sa majkama ubojicama ili sa kurvama, jer to su isto NEKE ŽENE, DA, NEKE A NE SVE! Gnušam se tvojega karaktera i drago mi je što te ne poznajem jer i ovo je previše. Iskrena sućut obitelji vlč. Josipa i kolegama!

Komentiraj...
Vidi sve komentare