To je to što me zanima!

Zagreb: Na učenicu u školi na satu je pao dio stropa

SPAS U ZADNJI ČAS: Djevojka iz Zagreba se izmaknula, ali joj je dio stropa težak tri kilograma zahvatio desnu ruku. Učenica je lakše ozlijeđena
Vidi originalni članak

U Trećoj ekonomskoj školi u Zagrebu tijekom sata španjolskog jezika maturanti su gledali projekciju referata u najbolje opremljenoj učionici. Jedna od učenica odjednom je vidjela sitnu prašinu iznad sebe, a kad je pogledala gore, vidjela je komad stropa kako pada na nju. Brzo se izmakla iako je komad stropa tri kilograma težak zahvatio njenu desnu ruku. Ruka joj je počela krvariti, pa je učenica otišla kući. Nije ju slomila, no jako joj je natekla. Iako ozljeda nije teška, kolege su se pitali što bi bilo da se nije stigla izmaknuti i da joj je strop pao na glavu. Ravnatelj Miroslav Kožul dodao je kako je za nesreću čuo isti dan, te da su kontaktirali djevojku ne bi li vidjeli kako je.
- Škola je stara 65 godina, ali većina prostorija je u dobrom stanju. Palo je oko pola četvornog metra stropa, ali to nije žbuka, već samo deblji sloj boje - kazao je.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • drug Tito_1 05.05.2010.

    zašto padaju stropovi baš sad?

  • cickova 05.05.2010.

    deblji sloj boje?!?!?! pa kaj ste vi krecili jednom mjesecno od rodjenja isusa krista?!?!?!

  • daca95 05.05.2010.

    najbolje opremljenoj učionici .. skola je stara 65 godina ...

Komentiraj...
Vidi sve komentare