To je to što me zanima!

Zagreb: Nezadovoljni radnici Diokija okupili se na Žitnjaku

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Ne zna se kada će radnici dobiti plaće. Očajni radnici upozorili su da će u četvrtak blokirati Krčki most, a u petak napustiti postrojenja u kojima je 900 tona kemikalija
Vidi originalni članak

Nezadovoljni sastankom turskih predstavnika u Ministarstvu financija, radnici Diokija okupili su se u utorak ispred postrojenja na zagrebačkom Žitnjaku. 

Na  sastanku između predstavnika tvrtke Čališkan i njihovih odvjetnika s predstavnicima Diokija i Dina Petrokemije nije postignut dogovor. Još se ne zna kada će radnicima biti isplaćene zaostale plaće. Očajni radnici upozorili su da će u četvrtak blokirati Krčki most, a u petak napustiti postrojenja u kojima je 900 tona kemikalija. 

Idi na 24sata

Komentari 21

  • اللهم آمين 15.08.2012.

    350000 nezaposlenih...! a gdje su kad se štrajka? a gdje je solidarnost? a gdje je? a gdje je..........

  • Tiranosaurus 14.08.2012.

    A ima se novca..ha?..koliko vidim iz priloženog dime se cigarete..putovat će se do Krčkog mosta..muvat će se vamo tamo i besposličariti......ma o čem ovi trkeljaju?

  • s 14.08.2012.

    Isto tko i INA- OKI ,veliki manageri i šefovi DIOKI-ja ,nažalost ovi radnici na čelu sa svojim sindikalnim šefovima ismijavali su propadanje OKI-ja podobni su se samo pretakali iz OKI-ja u DIOKI ,prolistaje malo po netu pa čete doći do istine,pišem to jer znam bio sam radnik u INA-OKI -ju i završio u Zvonimirovoj,tako če i ovi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare