To je to što me zanima!

Zagreb: Pijani divljak razbio je BMW, u sudaru poginula mlada djevojka. Njemu nije bilo ništa

Vozač je zbog prebrze vožnje uslijed kočenja proklizao na mokrom kolniku, sletio s ceste i zabio se u stup javne rasvjete. Poginula je 26-godišnja putnica
Vidi originalni članak

U teškoj prometnoj nesreći u Mandlovoj ulici u Dubravi oko 2.30 ujutro život je izgubila 26-godišnja putnica BMW-a zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 25-godišnjak. Policija je utvrdila i da je bio pod utjecajem alkohola, izmjerili su mu 1,11 promila u krvi.

Vozač se kretao zapadnim kolnikom Mandlove ulice lijevom prometnom trakom u smjeru juga. Propisana brzina na toj dionici je 50 km/h, a vozač nije ispoštovao ograničenje i kad je pokušao kočiti proklizao je na mokrom kolniku i prešao na desnu prometnu traku, preko rubnog kamena sletio je na meki teren, nastavio se nekontrolirano kretati u smjeru juga nakon čega je naletio na stup javne rasvjete i odbačen na meki teren.

U DUBRAVI Teška prometna nesreća u Zagrebu: Poginuo jedan čovjek

- Dosta rano se dogodila nesreća, kada sam ja prolazila sve je bilo blokirano. Zabio se u stup tamo kod okretišta u Dubravi i tramvaji nisu vozili, a policija je blokirala promet. Sve je bilo puno policije i vatrogasaca, a kako sam čula kasnije je stigla i hitna - ispričala nam je čitateljica. 

U prometnoj nesreći smrtno je stradala 26-godišnja putnica, a nakon obavljenog očevida tijelo je prevezeno u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku.

Zamjenica Općinskog kaznenog državnog odvjetništva je izašla na mjesto događaja te  obavila očevid prometne nesreće uz asistenciju ekipe za očevide I. postaje prometne policije Zagreb.
 
Od 2.37 do 5.10 sati bio je obustavljen tramvajski promet Maksimirskom cestom u smjeru istoka i zapada.
 
Vozač osobnog automobila je smješten u Jedinicu za zadržavanje i prepratu do otrježnjenja te će nakon provedenog kriminalističkog istraživanja biti predan pritvorskom nadzorniku, izvijestili su iz PU zagrebačke.

Idi na 24sata

Komentari 258

  • billi Galeb 21.01.2023.

    E ajmo sad oplest po BMW u i njegovim vozacima. Udri,paliiiii

  • Joza Prezaduzeni 21.01.2023.

    RIP

  • angel20.01. 21.01.2023.

    Za sve koji komentiraju kako žene sjedaju u auto “facama” u BMW-u, auto je bio njezin a govno koje je vozilo je bio klosar i probisvijet koji nije razmisljao hoce li uzeti njezin zivot ili nece.. i koji si je unistio i svoj i zivot svima nama.. tako da vas molim da se suzdrzite predrasuda i tipicnih prica o curama i bmw-ima.. jer ove komentare cita njezina obitelj… hvala

Komentiraj...
Vidi sve komentare