To je to što me zanima!

Zagreb: Pljunuo policajca i udario ga nogom na cesti

Zagrebački policajci u petak su oko 22.30 sati dobili dojavu da pijani muškarac u Bogišićevoj ulici viče na prolaznike. Priveli su ga u postaju
Vidi originalni članak

Zagrebački policajci u petak su oko 22.30 sati dobili dojavu da pijani muškarac u Bogišićevoj ulici viče na prolaznike. Na mjestu događaja zatekli su S. M. (44) s pivom u ruci. Imao je 1,86 promila. Pljunuo je na policajca te ga udario nogom. Vezali su ga i priveli u postaju.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • krizbaher 20.09.2009.

    @iluminat, nemoj pričati o nečemu što, očigledno, ne razumiješ! Prvo, prevencija, u smislu postupanja policije, je izuzetno širok pojam, a kada kod nas policija vrši prevenciju poput recimo akcije \"lova\" na pijane vozače, pojačane opservacije određenih lokacija ili slično, svi se nađu pametni komentirati kako policija maltretira narod, kako je to policijska država, kako se vozikaju bezveze i ne rade ništa, i hrpa sličnih stupidnih izjava od osoba koje lupetaju samo zato da komentiraju. Što se tiče u \"zasluženom poštivanju\", da, nažalost ima u policiji ljudi koji nikako ne bi smjeli nositi tu časnu odoru i takvih se treba riješiti, no ne treba generalizirati, jer ako ćemo na taj način gledati stvari, u ovoj državi, pa i u cijelom svijetu, NITKO ne zaslužuje poštovanje i ugled, budući da u svakom zanimanju i branši ima poneka budala koja srozava ugled cijelog kolektiva.

  • legendaCRO 19.09.2009.

    Kod nas je stvar obrnuta,veca prava imaju barabe nego panduri

  • iluminat 19.09.2009.

    Policija ne predstavlja nikakav autoritet, a zbog svog ponašanja ne zavrjeđuju poštovanje. Vrlo malo rade na prevenciji, uglavnom dolaze kad je sve gotovo. Stoga je i takav odnos građana prema njima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare