To je to što me zanima!

Zagreb: Pokušao doskočiti na svoj balkon, pao i umro

Nesretni čovjek se, zaboravivši ključeve od stana, pokušao pomoću plahte spustiti sa susjedovog balkona na drugom katu na svoj balkon, kat niže
Vidi originalni članak

Miljenko Logar (60) u petak oko 19 sati išao je prošetati psa. Kada se vratio u stan u Šubićevoj ulici 7 u Zagrebu shvatio je kako je zaboravi ponijet ključ i kako je zalupio vrata. Na hodniku je susreo susjeda sa drugog kata Željka Kuhara (52) i zamolio ga je da se kroz njegov balkon spusti na svoj, na prvi kat.
- Vraćao sam se iz dućana i imao u rukama vrećice. Otišao sam ih odložiti u kuhinju.  Miljenko je u rukama imao dugu plahtu i rekao je da će se spustiti na svoj kat. Odgovarao sam ga, ali nije me poslušao. Vratio sam se.  Nije   bio ni u kuhinji ni u hodniku. Miljenko! Miljenko!, viknuo sam. Pogledao sam kroz balkon  i vidio njegovo tijelo na tlu, potreseno je rekao Kuhar. Potrčao sam van i nazvao Hitnu pomoć. Logar je na mjestu preminuo. Policija još nije utvrdila okolnosti pada.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Helena_Zg 24.11.2007.

    Isuse Bože!!Pa zar je to trebao učiniti za ključeve? i još je umro!:(( Bolje razvali vrata nego...nemam komentara!

  • Bijela13 24.11.2007.

    strašno kako čovijek u sekundi izgubi svoj život zbog nepromišljenosti..R.I.P

  • Hacker-ri 24.11.2007.

    Sanader je dao penzije ali ta penzija je toliko mizerna da ljudi nemogu platit bravara !!!! A i sta ga vodilo da skace sa 20 metara kat ispod ! Bolje da je razvalio vrata ! Zivot je skuplji i dragocjeniji od 1000kn !

Komentiraj...
Vidi sve komentare