To je to što me zanima!

Zagreb: Tukli zaposlenice, a onda bi im pokrali novac

Nepoznati pljačkaš pištoljem je udario djelatnicu i ukrao novac. Na drugom kraju grada lopov je šakom udarao radnicu u kiosku da bi uzeo novce
Vidi originalni članak

Maskirani muškarac upao je u subotu navečer u trgovinu na zagrebačkoj Trešnjevci. Zaprijetio je djelatnici (24) i udario ju pištoljem te od nje zatražio novac. Uplašena žena mu ga je predala i pobjegao je. Sa sobom je odnio više od 10.000 kuna. Policija nije objavila je li djelatnica teže ozlijeđena. Pljačkaš kioska u zagrebačkom naselju Trnje također je silom ukrao novac. Maskirani razbojnik došao je do kioska, zaprijetio zaposlenici (49) i nekoliko ju puta udario šakom u glavu. Ona mu je predala novce, a nju su prevezli u Kliničku bolnicu Sestara milosrdnica. Zaposlenica kioska lakše je ozljeđena.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • zvizek 15.03.2009.

    Nije ni čudo kada Zagreb nastanjuju sada frustriranio komunisti koji su izgubili privilegije i dobra radna mjesta koja mogu zahvaliti komunističkom režimu. Pošto im je u krvi otimačina i lopovluk dovezeni u genima sa istoka sada u nedostatku privilegija novac pribavljaju na ovakav način.

  • ICE_MAIDEN 15.03.2009.

    koji muskarci ..udarati žene ...fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj

Komentiraj...
Vidi sve komentare