To je to što me zanima!

Zagreb u dimu: Veliki požar napuštenog noćnog kluba

Javna vatrogasna postrojba zapirimila je dojavu o velikom požaru u napuštenom noćnom klubu u Varaždinskoj ulici u Zagrebu. Na teren je izašlo devet vatrogasaca i dva vozila
Vidi originalni članak

Javna vatrogasna postrojba zaprimila je u četvrtak u večernjim satima dojavu o velikom požaru napuštenog noćnog kluba u Varaždinskoj ulici u Zagrebu, a kako se radi o napuštenom objektu, nema ugroženih osoba, izvijestio je Ured za upravljanje u hitnim situacijama u četvrtak.

VATRA ZAHVATILA I OPEL U Zagrebu je usred noći izgorio luksuzni Mercedes, vlasnica je djevojka (25). Policija istražuje

Javna vatrogasna postrojba Grada Zagreba dojavu o požaru zaprimila je u 23,12 sati, a po izlasku vatrogasaca na teren, utvrđeno je da se radi o požaru napuštenog noćnog kluba veličine 25 na 15 metara koji je cijeli u plamenu, stoji u priopćenju.

VIDEO: BUKTINJA NA SAVSKOJ U gašenju požara u Zagrebu ozlijeđena dvojica vatrogasaca

Na terenu su Javna vatrogasna postrojba s devet vatrogasaca i dva vozila, Dobrovoljno vatrogasno društvo Sesvete sa šest vatrogasaca i dva vozila, Policijska uprava zagrebačka i Ured za upravljanje u hitnim situacijama. 

VIDEO: VATROGASCI NA TERENU Zagreb opet u dimu: Na Knežiji izbio požar, zatvorena Savska

Uzrok požara bit će poznat nakon policijskog očevida. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Dario123455677 09.04.2021.

    Kad klub pređe kritičnu točku da je održavanje i dugovi veći od samog kluba najbolje je podmetnuti požar i naplatiti se od osiguranja... napisao Wolfgang Amadeus Mozart

Komentiraj...
Vidi sve komentare