To je to što me zanima!

Zagreb: U kafiću u Dubravi noćas eksplodirala bomba

Eksplozija u Aleji tišine u petak ujutro je oštetila tri vozila, a prema prvim informacijama nitko nije ozlijeđen. Više će se znati nakon očevida policije
Vidi originalni članak

Kafić Shark, u zagrebačkoj Dubravi, inače je mirni lokal u kojem se, pričaju susjedi, ispijaju jutarnje kave i gledaju nogometne utakmice. Jutros oko 3 sata na taj kafić bačna je bomba. Nitko nije ozljeđen. Prozori i zid kafića su uništeni. Stradali su i automobili koji su se nalazili u blizini. Vlasnik kafića Ante Ćalušić kaže da nema nikakvu ideju zašto bi mu netko bacio bombu. Ni s kim, kaže, nije u svađi.
- Nikome nisam dužan niti je netko meni dužan - kaže Ćalušić. On živi u kući iza kafića. U trenutku eksplozije još je bio budan.
- Bio sam za računalom. Kad je grunulo, pomislio sam da je eksplodirao plin - kaže Ćalušić. Eksplozija je bila dovoljno glasna da je probudila cijelu četvrt.
- Dijete mi se najviše prepalo. Ne znam što je tim ljudima, pa ovdje žive djeca. Ovo je obiteljsko naselje - kaže Tomislav Benković, susjed koji živi prekoputa kafića. I stakla njegova automobila popucala su od eksplozije. Cijela obitelj se prestrašila.
- Baka je imala moždan i gotovo ništa ne priča. Jutros je pitala što se dogodilo - kaže Benković.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare