To je to što me zanima!

Zagreb: U nesrećama lakše ozlijeđene dvije osobe

U Klaićevoj ulici vozačica Mercedesa prošla je kroz crveno i udarila u Mazdu. U Sesvetama su se sudarila dva automobila, jedna osoba je u bolnici
Vidi originalni članak

Odjednom smo čuli strašnu buku. Istrčali smo van i vidjeli jedan automobil na krovu. Ubrzo je došla Hitna pomoć, stavila vozaču ovratnik i odvezla ga, rekla je naša čitateljica, čiji je sin u subotu popodne snimio fotografiju nesreće u Sesvetama u Zagrebu.
U prijepodnevnim satima u subotu još je jedan naš čitatelj svjedoočio sudaru koji se dogodio na križanju Kačićeve i Klaićeve ulice u Zagrebu.
- Gospođa s Mercedesom prošla je na crveno i sudarila se s Mazdom. Od siline udarca Mercedes se popeo na stupiće pored ceste, a Mazda se zarotirala. Šteta je na oba auta velika. No tu se nesreće stalno događaju, a mi smo već tražili da se postave "ležeći policajci" - kaže čitatelj. U PU zagrebačkoj su rekli da je Mercedes vozila 49-godišnjakinja, a Mazdu 35-godišnjakinja. Ona je u sudaru lakše ozlijeđena. Za sudar u Sesvetama u policiji kažu da još traje očevid, no potvrdili su da je jedan vozač ozlijeđen. Izgleda da se također radi o lakšim ozljedama.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • sinke 22.03.2008.

    Ništa novog budala i glupana koliko hočeš.

  • Kakma 22.03.2008.

    Nista novog na hrvatskim cestama smrti,svaki vikend novi rekordi i opet nema razuma,nitko iz toga ne uci.

Komentiraj...
Vidi sve komentare