To je to što me zanima!

Zagreb: Uklonjeni plakati koji su kritizirali Bandića

Uništeno je više od 20 jumbo plakata Prava na grad kojima upozoravaju na mutne poslove aktualne vlasti. Očito je da istina boli, kažu oni
Vidi originalni članak

Dvadesetak jumbo plakata Građanske inicijative Pravo na grad prelijepljeno je bijelim papirom i više se ne vidi što na njima piše. Iz inicijative Pravo na grad u utorak su priopćili:
- U ponedjeljak 25.svibnja između 20 i 24.sata unisteno je vise od dvadeset jumbo plakata Prava na grad postavljenih u subotu (23.5.) kojima se upozorava na mutne poslove aktualne gradske vlasti i poziva građane da izađu na izbore - stoji u pripćenju.
Plakat sa slikom gradonačelnika Bandića i natpisom "Djela govore: više od dvije milijarde kuna muljaža" nastavak je kampanje MUTNA koju već dva mjeseca provode Pravo na grad i Zelena akcija.
- Podnijet ćemo kaznenu prijavu protiv zasad nepoznatog počinitelja iako sumnjamo na Bandića i njegov izborni stožer. Bilo je različitih intervencija na plakate političkih protivnika no nikome nije potpuno uništen i prelijepljen plakat. Očito je da istina boli i da gradska vlast na sve načine pokušava izbjeći prisjećanje na afere i golemu štetu učinjenu građanima Zagreba - kažu iz udruge Pravo na grad. Pravo na grad je za postavljanje plakata privatnoj tvrtki Outdoor Akzentu platilo 27.576 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • lexus 27.05.2009.

    Slažem se s johannistalom- sad kad se ima prilika treba tog smećarskog,pokvarenog mafijaša Bandića skinut s tog mjesta i da više nikad nedođe na vlast. Da je pošten ostavio bi plakate nego je potplatio nekog da skine a prikazuje plakate one di se nesto napravilo i sad će opet naivci koji se po koji put već uvjeravaju u njegove pizdarije i nagrđivanju grada glasat za njega . Nadam se da će ljudi koji su glasali za neke druge opcije koje nisu doslke daleko sad glas dati Kregaru i pruzit mu priliku.

  • buzdovan 27.05.2009.

    Trebali su staviti plakate sa slikama vrlog gradonačelnika kako pijan bježi s mjesta nesreće koju je skrivio, trebali su staviti plakate sa slikama otpuštenog policajca koji se drznuo intervenirati protiv pijanog gradonačelnika, trebali su staviti plakate sa Šostarovom facom zabijenom u muf gole striptizete, trebali su...

  • johannisthal 27.05.2009.

    I to su demokratski izbori!!! Djele se lopte, seflja graha, lijepe papiri po plakatima, a 24 sata pise samo o Bandicu. Pa nista me viese ne cudi kad su cak i novine kupljene od Bandica. Eh, Hrvati, daleko ste vi od demokracije. Jedino kaj kod Hrvata uspijeva, su shopping-centri po kojima plazite dan i noc i boli vas dzon kaj se oko vas dogadja. A da je tak, vidjet cete 31.5. kad vise od polovice nece ici na izbore, a poslije izbora cete jaukati i tjesiti se u shopping- centrima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare