To je to što me zanima!

Zagrebački gradonačelnik proizveo 300 kg meda

Slatki i zdravi proizvod pakiran je u staklenke od 990 grama s etiketom “Gradonačelnikov med”. Bandić na Slava Gori ima i 14 košnica s pčelama
Vidi originalni članak

Ovo je med od kojeg se Zagreb voli čak i nešto više nego što je to normalno, rekao je jučer Milan Bandić predstavljajući “Gradonačelnikov med”.
Slatki i zdravi proizvod pakiran je u staklenke od 990 grama s posebnom etiketom. Bandić na Slava Gori kraj Samobora, na svojoj vikendici, ima i 14 košnica s pčelama od kojih je dobio 300 kilograma meda.
- Već sam imun na ubode pčela - pohvalio se gradonačelnik.
Med je, piše, potrebno uzimati tri puta na dan po malu žličicu, a potom popiti 2 dl zagrebačke vode. Ova kombinacija, garantira gradonačelnik, smanjuje stres i vraća dobro raspoloženje.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • maLLa 19.12.2007.

    haha potrgala sam se na ovo pitanje jesu pčele iz hercegovine hahahahaha--- ....di to ima za kupit??

  • Tinami 19.12.2007.

    Pazi ovo ...\"med od kojeg se Zagreb voli još više\". Onda požderi sav svoj med pa ćeš možda toliko zavoljeti Zagreb da nećeš graditi razna zdanja tam di im nije mjesto.

  • HellbAni_1 19.12.2007.

    Sve to sto ta lopovcina prodaje., kolko god skupo., vec smo mi to kupili :S ., i stavili u sabor na stol... nebih se cudil da je sve prodal saboru, naravno za NASE pare.. Lopovcina odurna...

Komentiraj...
Vidi sve komentare