To je to što me zanima!

Zagrebački SDP: Maras i Mrsić novi potpredsjednici

Ovaj izbor tumači se kao velika pobjeda novog vođe zagrebačkog ogranka SDP-a jer se Gordan Maras smatra Bernardićevim čovjekom u SDP-u
Vidi originalni članak

Zagrebački SDP-ovci prije dva tjedna na neposrednim izborima za novog su šefa izabrali Davora Bernardića, a stranačka je organizacija u subotu na konvenciji pod geslom “Jači, bolji, moderniji SDP” birala dva potpredsjednika, glavni i nadzorni odbor. Delegati, njih 450, izabrali su Gordana Marasa i Miranda Mrsića. Popunjavanjem praznih pozicija završava proces izbora novog vodstva zagrebačkog SDP-a. Na potpredsjednička mjesta su osim Mrsića i Marasa pikirali i Igor Rađenović, Ivan Bare i Darko Kuljiš. Izaslanike je pozdravio čelnik SDP-a Zoran Milanović istaknuvši da će im uvijek biti na raspolaganju i kao predsjednik stranke, ali “bez tutorstva i patroniziranja”. Bernardić je obećao da će se truditi opravdati povjerenje Zagrepčana.
- Iz izjava koje sam davao proteklih dana ne može se iščitati sukob nego zajedništvo, dijalog i suradnja - kaže Bernardić.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • rođin rođo1 12.06.2010.

    tužni šokac ma sve što u životu neuspijete vlastitom nesposobnošću krivi su naravno ko drugi nego bosanci.

  • user_34983 12.06.2010.

    kad ovaj mrsić stigne operirat. koliko on prima plaća. na koliko je on funkcija. postao je stručnjak za sve. najopasniji stručnjak.

  • vanbračna kći 12.06.2010.

    Ne vidim po čemu su to oni jači, bolji i moderniji? Pregrupirali su se i samo brinu o svojim guz.....!

Komentiraj...
Vidi sve komentare