To je to što me zanima!

Zagrebački šoping centar neće raditi nedjeljom čak cijelo ljeto

Nedjeljama kad određeni Supernova centar neće raditi, unutar njega neće biti otvorena niti jedna trgovina, uključujući i trgovine koje su izuzete od ograničenja rada nedjeljom
Vidi originalni članak

Supernova Garden Mall u Zagrebu nedjeljama će biti zatvoren tijekom cijelog ljeta, s iznimkom posljednje nedjelje u kolovozu. Tijekom listopada i rujna bit će otvoren po tri nedjelje, a u studenom i prosincu radit će sve nedjelje, piše Lider.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Supernova u Zadru će biti otvorena sve nedjelje u srpnju i kolovozu, dvije nedjelje u rujnu, tijekom listopada će sve nedjelje biti zatvorene, u studenom će raditi samo jedne nedjelje kako bi ‘uštedjela‘ za četiri otvorene nedjelje tijekom prosinca.

NISU SVI ZA ZABRANU VIDEO Pitali smo građane što misle o zabrani rada nedjeljom: 'To bi trebala biti stvar izbora'

Nedjeljama kad određeni Supernova centar neće raditi, unutar njega neće biti otvorena niti jedna trgovina, uključujući i trgovine koje su izuzete od ograničenja rada nedjeljom, jer bi takva organizacija rada generirala velike troškove i Supernovi i njezinim zakupcima.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Iiva 06.06.2023.

    Nek si ti neradnici sada Doma kuhaju ruckic I bleje u TV a ne da bezglavo hodaju tim centrima I ljece svoje komplwkse na ljudima Koji su moral raditi.

  • Springflowers 16.05.2023.

    Tako i treba...

  • liliZG2.0 16.05.2023.

    i nitko umrijet neće

Komentiraj...
Vidi sve komentare